Τετάρτη, 4 Αυγούστου 2010

Καλό καλοκαίρι και φρόνιμα!

Πολύ λυπάμαι που θα στεναχωρήσω τους εκατομμύρια αδελφούς αναγνώστες που μας διαβάζουν καθημερινά αλλά ο Στύλος θα κλείσει για λίγο καιρό, αρχής γενομένης από σήμερα. Καιρός να ξεκουράσουμε σώμα και πνεύμα, να ενημερωθούμε για τις νέες αμαρτίες που κυκλοφορούν εκεί έξω και κυρίως να πάμε σε κανα σεμινάριο για να μάθουμε τους καινούργιους τρόπους αντιμετώπισής τους...
Να ευχηθούμε και από τούτο το βήμα καλό ξεκίνημα στο Δάσκαλο Στηλίτη που ετοιμάζεται να την κάνει για νέες περιπέτειες. Είμαστε βέβαιοι ότι θα τα καταφέρει μία χαρά, καθώς κουβαλά πείρα ετών και θάρρος.

Οσο για εσας, κοιτάξτε να περάσετε όμορφα όπου και να γυρίζετε τούτο το καλοκαίρι! Προσοχή στις υπερβολικές κρεπάλες (παντός είδους) που ρουφάνε την ενέργεια και φρόνιμα όταν κλείνουν τα φώτα... ;-)

Ο Κύριος μεθ΄ υμών,
Δόκιμος

5 σχόλια:

thalassaki είπε...

Δόκιμε και Στηλίτη: καλή ξεκούραση και χαρούμενες διακοπές σας εύχομαι, παιδιά. Περιμένω εντυπώσεις από Σεπτέμβρη :) Να περνάτε υπέροχα

Cybergoulion είπε...

Καλά να περάσετε όπου και να τον πάτε το Στύλο. Εγώ διακοπεύω από τις διακοπές σε τόπους αμαρτωλούς και από Κυριακή θα γυρίσω να δροσίσω το παγωμένο μου κορμάκι σε καμια θάλασσα!

stilitis είπε...

Ναστε καλά παιδιά! Τα καλύτερα για τις διακοπές! Περιμένουμε ποστάκια χαλάρωσης, ταξιδιών και ατελείωτου χαβαλέ!

Skouliki είπε...

τι ακομα λειπεις ??????/ παπαππαπααπ

Dokimos είπε...

Agaphto skouliki syntoma konta sas :))