Σάββατο 24 Δεκεμβρίου 2011

Καλές γιορτές!

Ο Δόκιμος επέστρεψε στο Νησί μετά το προ-Χριστουγεννιάτικο ταξιδάκι του (πληροφορίες σε αναλυτικά ποστ με μπόλικες φωτογραφίες, τα οποία θα αναρτηθούν τη νέα χρονιά) και ετοιμάζεται για τα εορταστικά τσιμπούσια χωρίς τέλος με φίλους... Ο σκατόκαιρος προσπαθεί φιλότιμα να μας τα χαλάσει αλλά θέλει-δεν θέλει η ατμόσφαιρα παραμένει χαρούμενη... Ο Στηλίτης την έκανε πάλι με ελαφρά πηδηματάκια σε άλλη ήπειρο (ξανά μέσα σε 5 μήνες ο τσόγλανος, το κάνει επίτηδες για να μας πικάρει!) για λίγες μέρες, οπότε περιμένουμε με ανυπομονησία τα δώρα που θα μας φέρει ωσαν άλλος Αη Βασίλης - και υποσχόμαστε μέχρι τότε να είμαστε φρόνιμοι!


Με αφορμή λοιπόν την εορταστική μας φωτογραφία - αλλά βαθύτερη αιτία την ανάγκη για μετάνοια, περισυλλογή και πνευματικότητα τις άγιες τούτες μέρες - ο Στύλος σας εύχεται να περάσετε όμορφα και να απολαύσετε το χρόνο με τους γνωστούς/συγγενείς/φίλους/αμόρε! Μπορεί η περίοδος αυτή να φαντάζει ως μία πρώτης τάξεως ευκαιρία (ενίοτε μια υπέροχη ευκαιρία) για να γουρουνιάσετε και να γίνετε φέσι/ λιάρδα /κομμάτια /χώμα / κουρούμπελα αλλά εσείς μην ξεχνάτε το δελφικό παράγγελμα: μηδέν άγαν.  

Σας αφήνουμε με μία από τις αισθησιακότερες γυναικείες φωνές των τελευταίων χρόνων. Nα είστε καλά! Τα ξαναλέμε του χρόνου ;)

3 σχόλια:

thalassaki είπε...

καλές γιορτές με πολλή αγάπη, καλά χριστούγεννα και να περνάτε όμορφα

paraxeno pirouni είπε...

Κάποιος να εξηγήσει επειγόντως στο παιδάκι της φωτογραφίας τι σημαίνει να είναι ένας άνθρωπος "φωτισμένος"! :)
Καλά να περάσεις Δόκιμε & πάντα με κέφι σου εύχομαι! :)

Clem Lumen είπε...

Αφήνω ευχές για μια υπέεεεεεεεεεεροχη χρονιά, γεμάτη χαρά, αγάπη και πολλά χρώματα!

Αγκαλιές!