Κυριακή, 19 Φεβρουαρίου 2012

Pause temporaire

Ναι, το ξέρω, έφυγα και δεν άφησα ούτε ένα σημείωμα στο Στύλο...

Με μεγάλη καθυστέρηση λοιπόν - και χρησιμοποιώντας το δωρεάν wi-fi του café όπου αράζω - σας ενημερώνω ότι την τελευταία εβδομάδα βρίσκομαι εδώ


τρώω συχνά τέτοια φουρνιστά καλούδια (το πλακωμένο με gruyere, το σκαρφαλωμένο με lardons)


και παράλληλα δουλεύω στα χειρόγραφα - τα οποία κάποτε θα με κάνουν πλούσιο και διάσημο...


Μέχρι να επιστρέψω στο Νησί και να επανέλθει ο Στύλος στην κανονική του ροή, bonne soirée!

4 σχόλια:

Nikatsu είπε...

Να πω ότι δε σε ζηλεύω θα είναι ψέμμα...

Chalice είπε...

Χτύπα κι ένα με lardon και για μένα Δόκιμε :D

The Dark Chef είπε...

Με κάλυψε ο Nikatsu... arghhh!
Ρε συ Δόκιμε τι πράμα είναι αυτό, συνέχεια με μια βαλίτσα στο χέρι είσαι! :-Ρ

Εγώ από το lardon προτιμώ τα γαλλικά τυριά και τα κρουασάν για να μην αναφέρω τα γλυκά τρομερά εδέσματα που μπορείς να δοκιμάσεις εκεί!

Η τρίτη φωτο-μυστήριο (δεν κατάλαβα Χριστό τι γράφει :) εύχομαι να είναι το κλειδί για να γίνεις πλούσιος και διάσημος και να θυμηθείς τότε και τους πιστούς σου blogo-φίλους!
:)))

Dokimos είπε...

@Nikatsu: Gia sas bre ta kanw ola, gia na sas dinw idees! :PPPP

@Chalice: To xtyphsa thn epomenh mera - alla xtyphsa kai ena me manitaria gia na eimai sigouros ;)

@Dark Chef: Eides ti pragma re sy? Den mporw na isixasw ;))

Gia ta glyka, ena mono sou lew: freska macaroons me kafe - na liwnei sto stoma..