Τρίτη 20 Νοεμβρίου 2012

Οι Μάγια έκαναν λάθος

Παντού ακούμε και διαβάζουμε για το τέλος του ημερολογίου των Μάγια που πλησιάζει, και ότι ο κόσμος θα καταστραφεί το Δεκέμβρη του 2012 (21.12.12), και ότι δεν μας μένει πολύς χρόνος, μετανοείστε αμαρτωλοί, και και και...  Ε λοιπόν, ξέρετε κάτι; Οι Μάγια έκαναν λάθος υπολογισμούς! Ο κόσμος δεν θα φθάσει στο τέλος του το 2012! Γιατί; Επειδή πολύ απλά προηγούνται άλλα σκηνικά που πρέπει να ζήσουμε πρίν την καταστροφή:


Καταλάβατε τώρα; Με απλά μαθηματικά: πρέπει πρώτα να ξεκινήσει ο Γ' Παγκόσμιος (ελπίζουμε όχι κάπου στη Μέση Ανατολή επειδή το Ισραήλ το προσπαθεί φιλότιμα εδώ και λίγες μέρες) που οσο να'ναι 2-3 χρονάκια θα τα φάει χαλαρά, μετά να περιμένουμε ακόμη 33 χρόνια και μετά να'ρθει η βασιλεία του Αντίχριστου (οι απόψεις για πόσα χρόνια θα μας κάνει παρέα ποικίλουν, βάλτε στην ξεφτίλα 7) για να δούμε προκοπή! Τρέχα γύρευε δηλαδή! Σε (3+33+7=) 43 χρόνια μετά την έναρξη του Γ' Παγκόσμιου ποιός ζει ποιός πεθαίνει!

Μέχρι τότε, χαλαρώνουμε!

3 σχόλια:

Mixos είπε...

Αμαν βρε παιδάκι μου ... πες έτσι να ησυχάσω κι εγώ και να ρίξω ρυθμούς! Πίνω 10-10 τις μπύρες της κάβας μου για να προλάβω μην και δεν δοκιμάσω κάποια ... Το συκώτι μου τα παιξε λλλλέεεεεμε ρε φιλλλαράκι αφού !

Πλάκα πλάκα ... μετά από αυτή την "συγκλονιστική" είδηση, το σενάριο των Μάγια μου φαίνεται ακόμη πιο εύκολα πραγματοποιήσιμο και πολύ πιο ρεαλιστικό ...

Συμπέρασμα :: συνεχίζω να πίνω με αμείωτους ρυθμούς !! Δόκιμε, προτείνω να κάνεις το ίδιο !! εχχεχεχε!!!

Clem Lumen είπε...

Μια χαρά είμαστε.
Άντε καλό μας υπόλοιπο!

Dokimos είπε...

@Mixos: Xaxa, exairetikos o syllogismos sou! Akolouthw ki egw parauta! Pinoumeeee... :ppppp

@Free Spirit: Eides? Exoume poly kairo mprosta mas, ouuuuuu! :) Ektos ean xekinhsoume na anyshxoume gia tis 20.12.2021...