Τρίτη 27 Νοεμβρίου 2012

Σε κλίμα χριστουγεννιάτικο

What do you mean there's no Santa?

Βλάσφημο ψέμα! Ένας 24χρονος Καναδός συνελήφθη επειδή έλεγε στα παιδάκια ότι ο Άγιος Βασίλης δεν υπάρχει! ''Είναι πραγματικά αχαρακτήριστο το γεγονός ότι κάποιος θα τολμούσε, και μάλιστα τέτοιες μέρες, να πει στα παιδιά ότι ο Αη Βασίλης δεν είναι πραγματικός, κάτι με το οποίο θα μπορούσαμε φυσικά να διαφωνήσουμε'' είπε στην εφημερίδα Toronto Star εκπρόσωπος της αστυνομίας στην πόλη Κίνγκστον.


Στην παρέλαση που διοργανώνει κάθε χρόνο η πόλη προς τιμήν του Αη Βασίλη, ο νεαρός εμφανίστηκε μεθυσμένος έχοντας βάλει ζελέ στα μαλλιά του ώστε να μοιάζουν με κέρατα. Μετά τη σύλληψη και τη μεταφορά του στο αστυνομικό τμήμα, αποδείχθηκε ότι ο ψεύτης είχε καταδικαστεί και για προηγούμενη, αδιευκρίνιστη παρανομία, και επιπλέον είχε παραβιάσει τους όρους της αστυνομικής επιτήρησης. Ο νεαρός κατηγορείται τώρα για δημόσια αναστάτωση υπό την επήρεια μέθης. Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό αν ο Αη Βασίλης προτίθεται να καταθέσει μήνυση.

Πηγή


Meanwhile in Greece...

2 σχόλια:

paraxeno pirouni είπε...

Καλή η μαγεία των Χριστουγέννων, καλός κι ο Άγιος Βασίλης αλλά αυτή τη συνήθεια να κατεβαίνει από την καμινάδα του τζακιού πρέπει να την κόψει γιατί από τη στάχτη θα βγει μαύρος κι αν τύχει και περνάει από καμιά γειτονιά του κέντρου της Αθήνας δεν τον βλέπω καλά..

Mixos είπε...

Πριν καμιά 5αετία, αν θυμάμαι καλά, εκπαιδευτικός σε μαθητές πρώτης τάξης του δημοτικού στη Σουηδία παύτηκε από τα καθήκοντά του για τον ίδιο ακριβώς λόγο ... ( αν ήταν μεθυσμένος ή όχι δεν διευκρινίστηκε ... )
Dark chef ... χλωμές τις κόβω να καπνίζουν φέτος και οι όποιες καμινάδες υπάρχουν!!
Ακόμη και για αυτό θέλει γκαφρά για ξύλα ... !!!
Σε καθε περίπτωση ... ο Αη Βασίλης πρέπει να προσέχει έτσι κι αλλιώς!