Τετάρτη 26 Δεκεμβρίου 2012

Jesus on Facebook & Twitter

Μετά τον Πάπα Βενέδικτο, ο οποίος πριν από λίγο καιρό έκανε το πρώτο του tweet από τον επίσημο λογαριασμό του, @pontifex, σειρά είχε ο Αρχιεπίσκοπος Ρόμπερτ Ζόλιτς, επικεφαλής της καθολικής εκκλησίας της Γερμανίας. Μιλώντας στη γερμανική εφημερίδα Ruhr Nachrichten, ο Αρχιεπίσκοπος δήλωσε ότι «ο Χριστός θα είχε σήμερα σίγουρα Facebook και Twitter. Πάντα αναζητούσε τους ανθρώπους, και χρησιμοποιούσε ασυνήθιστες οδούς για να το κάνει... στη βάση τους, όλα τα μέσα είναι κατάλληλα για να φέρουν το λόγο του Θεού στους ανθρώπους». O αρχιεπίσκοπος συμπλήρωσε πως τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αποτελούν τρόπους με τους οποίους η Εκκλησία μπορεί να φτάσει σε ανθρώπους με τους οποίους πριν δεν είχε επαφή. (πηγή)


Καλά τα λέει ο Αρχιεπίσκοπος Ρόμπερτ Ζόλιτς αλλά μια και είναι λάτρης της τεχνολογίας, έπρεπε να γνωρίζει ότι ο Κύριος είναι εδώ, ανάμεσά μας, και ποστάρει και τουιτάρει! Ο Δόκιμος έρχεται και πάλι να ξεμπροστιάσει αυτά που η Εκκλησία σας κρύβει. Ορίστε λοιπόν: 

https://www.facebook.com/Jesus.page

https://twitter.com/jesus 

3 σχόλια:

Clem Lumen είπε...

Χρόνια γλυκά αγαπημένοι μου!!
Να'στε καλά και να περάσετε υπέροχα το υπόλοιπο των γιορτών!
σας φιλώ

Mixos είπε...

Με ή χωρίς Jesus ... ας ευχηθούμε στον αγαπητό μας Στύλο και στους αναγνώστες του τα καλύτερα για το νέο έτος που βαριά και νωχελικά καταφτάνει σε λίγες μέρες !!

Δόκιμε ... keep on !! We LIKE you and we FOLLOW you !!

Dokimos είπε...

Free Spirit k Mixo, na perasete omorfa thn prwtoxronia, kai kalh dynamh gia to 2013!!