Παρασκευή 17 Μαΐου 2013

Αποκλειστικό: η μεγάλη μετακόμιση

Breaking news! Συνδεόμαστε ζωντανά με το Νησί και τα West Midlands για να σας μεταφέρουμε την επιβεβαιωμένη από έγκυρες πηγές είδηση ότι ο Δόκιμος μετακόμισε σε νέο σπίτι! Ναι, είναι επίσημο λοιπόν, ο λαοφιλέστατος αυτός μοναχός που απεχθάνεται τα φώτα της δημοσιότητας και διατηρεί ένα χαμηλό προφίλ, ο γκουρου της μετριοφροσύνης και ταπεινότητας, πλέον θα επικοινωνεί με τους εκατομμύρια πιστούς του Στύλου μεσω wi-fi από τη νέα του κατοικία. Ας πάμε όμως να ακούσουμε τον ίδιο τον περιχαρή πρωταγωνιστή.


Δημοσιογραφίσκος: Hi Δόκιμε, πώς νιώθεις για αυτή τη μετακόμιση;
Aυτού Tαπεινότις Dokimos: Υγεία υμίν bro. Στην ουσία μόλις χθες μπήκα στο νέο σπίτι και νιώθω πολύ όμορφα! Όλα είναι τέλεια. Ο χώρος έχει χαρακτήρα και μεγάλη θετική ενέργεια που θα ενισχύσει την καλή λειτουργία των τσάκρα μου.

Δημοσιογραφίσκος: Εεεε... Οκ. Πώς είναι το νέο σου σπίτι; Είσαι ευχαριστημένος με την επιλογή σου;
A.T.D: Ναι, το σπίτι είναι σουπερ! Μεγάλο, ευρύχωρο και λειτουργικό. Είναι δίπατο, με πολλά παράθυρα, τεράστια κουζίνα και σαλόνι-βιβλιοθήκη. Έχει μικρό κελάρι (!) για τις μπύρες και τα κρασιά μου, κήπο με πλακόστρωτο στο πίσω μέρος για να αράζω όταν βγαίνει ο ήλιος, και σοφίτα την οποία θα μετατρέψω σε ησυχαστήριο.

Δημοσιογραφίσκος: Αυτή είναι η τέταρτη (!) μετακόμισή σου σε ένα χρόνο, έτσι δεν είναι; Τί την κάνει διαφορετική από τις προηγούμενες;

A.T.D: Εντάξει, η αλήθεια είναι ότι το τελευταίο διάστημα είχα γίνει νομάς εξαιτίας διαφορετικών καταστάσεων αλλά πλέον ελπίζω να κατασταλάξω στο νέο σπίτι για περισσότερους μήνες από τα προηγούμενα. Δεν θα έχω συγκάτοικους μετά από καιρό, αυτή νομίζω είναι η ουσιαστική διαφορά, μαζί με το γεγονός ότι η νέα γειτονιά βρίσκεται πιο μακριά από το κέντρο της πόλης σε σχέση με τα παλιά μου λημέρια. 

Δημοσιογραφίσκος: Ποιό ήταν το πρώτο πράγμα που έκανες στο καινούργιο σπίτι;
A.T.D: Αφού ξεμπέρδεψα με το ξεπακετάρισμα, έβαλα να παίζει μουσική και μαγείρεψα ένα απλό couscous με χουρμάδες και καλαμπόκι. Παράλληλα, άνοιξα μία σταρόμπυρα για να το γιορτάσω. Κατά βάθος είμαι κι εγώ ένας απλός άνθρωπος, είμαι ευχαριστημένος με λίγα.


Δημοσιογραφίσκος: Wow, οποία ταπεινότητα! Τέλος, πες μας λίγα για τη μετακόμιση, πόσο κουραστική ήταν;
A.T.D: Κοίτα, όπως ξέρεις κάθε μετακόμιση είναι, excuse my French, μανίκι. Το θέμα είναι το καλό πακετάρισμα και πόσους φίλους έχεις να σε βοηθήσουν. Αν δεν έχεις και πολλά πράγματα, όπως εγώ, τα πράγματα είναι σαφώς ευκολότερα. Το δυσκολότερο ήταν να μεταφέρω μία βαριά συρταριέρα στον πάνω όροφο του σπιτιού. Και να πακετάρω τη συλλογή μου από καρό πουκάμισα. Και να φέρω μερικές μπύρες που είχα καβάτζα. Και νομίζω θα σταματήσω εδώ.


Δημοσιογραφίσκος: Οκ, σ' ευχαριστώ πολύ για τις αποκλειστικές δηλώσεις. Κάτι τελευταίο που θα ήθελες να πεις στους αναγνώστες και τις αναγνώστριες του Στύλου;
A.T.D: Προσοχή, μπορεί να μετακόμισα σε νέο σπίτι αλλά κουβαλάω ακόμη τα ίδια μυαλά, και ο Στύλος θα συνεχίσει να εκπέμπει το φως το αληθινό. Να προσεύχεστε και να τρώτε λαχανικά. Επίσης, οι Nils Oscar Ctrl-Alt-Delete και Imperial Stout γαμούν. Και μην ξεχνάτε, σας αγαπώ.

2 σχόλια:

paraxeno pirouni είπε...

- Μίλησέ μας για τα μελλοντικά σου σχέδια Δόκιμε.
Επίσης, τι πιστεύεις ότι είναι αυτό που σε κάνει τόσο αγαπητό στο κοινό? Υπάρχει κάποιο μυστικό για την επιτυχία σου? Και τι θα συμβούλευες τα νέα παιδιά που τώρα ξεκινάνε?
Επιπλέον θα θέλαμε να μας αποκαλύψεις και κάποια πράγματα σχετικά με την προσωπική σου ζωή, οι θαυμάστριες του Στύλου μας στέλνουν χιλιάδες μηνύματα καθημερινά και ρωτάνε για το αν έχεις κάποια σχέση αυτό το διάστημα (εντάξει, εκτός από τη μόνιμη σχέση σου με την Εκκλησία...)
:))))

.
.
.

Δίπατο διαβάζω, κήπο διαβάζω, μεγάλη κουζίνα, κελάρι για τις μπύρες... Τα donations των πιστών έπιασαν τόπο βλέπω! ;)

Καλορίζικο το νέο σπίτι και φυσικά...
Κι εμείς σ' αγαπάμε Δόκιμε, ακόμα και με καρό :p

Dokimos είπε...

S'euxaristw poly!! Otan apofasisei na bgei o hlios sto Nhsi tha xarw to spiti akoma perissotero!

Mystiko gia thn epityxia (gkouhou-gkouhou! Thn poia??) den yparxei, apla eimai o apithanos super-wow (alla panta tapeinos) eautos mou! Oi thaumastries parakalountai opws anamenoun exw apo th monh gia autografa...

PS: Ta karo einai thriskeia :)