Σάββατο, 20 Σεπτεμβρίου 2008

Η σαμπάνια τον έστειλε στη...φυλακή!

Αυτά που νομίζαμε ότι γίνονται μόνο στις ταινίες, τελικά γίνονται και στην πραγματικότητα! Απίθανο περιστατικό ενός ληστή ο οποίος συνελήφθη στο αυτοκίνητό του μετά από ληστεία σε κοσμηματοπωλείο, αφού άνοιξε μία σαμπάνια για να το γιορτάσει και αποκοιμήθηκε!

Συγκεκριμένα, ένας διαρρήκτης, στην Γερμανία, που άνοιξε ένα μπουκάλι σαμπάνια για να γιορτάσει την επιτυχία του αφού μόλις είχε ληστέψει χρήματα από ένα κοσμηματοπωλείο, αποκοιμήθηκε στο τιμόνι του αυτοκινήτου του. O 37-χρονος άνοιξε την σαμπάνια και άρχισε να πίνει με αποτέλεσμα να μην μπορεί να οδηγήσει και έτσι πάρκαρε το αυτοκίνητο στην άκρη του δρόμου σε περιοχή του Dusseldorf, και αποκοιμήθηκε. Περαστικοί που είδαν τον άντρα να κοιμάται στο τιμόνι ανησύχησαν και κάλεσαν την αστυνομία. Η έκπληξη του τύπου ήταν μεγάλη όταν είδε τους αστυνομικούς να τον ξυπνάνε και να του ζητούν την ταυτότητα του! Οι αστυνομικοί διαπίστωσαν ότι ο εν λόγω άντρας καταζητούνταν για μεγάλο αριθμό κλοπών και αμέσως τον συνέλαβαν. «Δεν πίστευαν στην τύχη τους όταν κατάλαβαν ποιον είχαν μπροστά στα μάτια τους. Τον συνέλαβαν αμέσως αφού στο αυτοκίνητο υπήρχαν και τα πρόσφατα κλοπιμαία», είπε ο εκπρόσωπος της αστυνομίας.

Πρέπει να είσαι πολύ χαζός - ή πολύ γκαντέμης αν προτιμάτε - για να πάθεις κάτι τέτοιο! Τί να πει κι ο Στύλος, ας πρόσεχε... Το αλκοόλ καμιά φορά τιμωρεί!

2 σχόλια:

Cybergoulion είπε...

Εντελώς άσχετο, αλλά:
http://www.creators.com/comics/speed-bump/24123.html

Dokimos είπε...

Ola einai euprosdekta adelfe ;)