Πέμπτη 28 Μαΐου 2009

Το πήρε η Μπάρτσα!!!

Ο τελικός Τσου Λου 2009 τελικά βάφτηκε με τα χρώματα της Μπάρτσα! Τελικό σκορ: 2-0. Η Μάντεστερ εμφανίστηκε στο κρισιμότερο παιχνίδι της χρονιάς κατώτερη των περιστάσεων. Με μέτρια συνεισφορά από τα μεγάλα ονόματα, ελάχιστες ευκαιρίες, υποτονικό ρυθμό και προβλέψιμο παιχνίδι δεν μπορείς να περιμένεις και πολλά πράγματα εδώ που τα λέμε... Η Μπαρτσελόνα από την άλλη, με έξυπνο παιχνίδι υπομονής κατάφερε να κλείσει τους χώρους, και έβαλε 2 γκολ (10' Ετό με κοντινό πλασέ, 70' Μέσι με κεφαλιά!) με χαρακτηριστική ευκολία - μπορούσε μάλιστα και περισσότερα - χωρίς να πιάσει υψηλούς ρυθμούς απόδοσης. Το αποτέλεσμα του τελικού είναι πέρα για πέρα δίκαιο και μάλιστα αποτελεί επιβράβευση της θεαματικότερης ομάδας στην Ευρώπη φέτος.

Ο Στύλος έχει μεν εκφράσει την υποστήριξή του στην αγγλική ομάδα παλαιότερα (ο Δόκιμος ήθελε μάλιστα ο Σερ Άλεξ να γράψει ιστορία κατακτώντας το τρόπαιο για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά), υποστηρίζει όμως και τους Καταλανούς! Δεν είναι άλλωστε τυχαίο γεγονός παλαιότερη επίσκεψη του Δάσκαλου στην αμαρτωλή πόλη της Μπαρτσελόνα.
Με λίγα λόγια, δεν υπήρχε δηλαδή δίλημμα ποιόν να υποστηρίξουμε στον τελικό! Το δούλεμα θα το ρίξουμε σε άλλους ;)
Μπράβο στη Μπάρτσα, η οποία έφτασε τα 3 τρόπαια Τσου Λου (1992, 2006, 2009), και μάλιστα έφτασε και στο τρεμπλ μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος και κυπέλου Ισπανίας φέτος! Όπως γράφει και η εφημερίδα Marca στην ηλεκτρονική έκδοσή της: El imperio Azulgrana lo conquista todo...

2 σχόλια:

Skouliki είπε...

και εγω μαζι τους ημουν

καλησπερες

Dokimos είπε...

geia su podosfairofilo skouliki