Τρίτη 13 Μαρτίου 2012

Παίζοντας με κροκόδειλους, λέοντες και λύκους

Υπάρχουν τα συνηθισμένα κατοικίδια, όπως σκυλιά, γατιά, χρυσόψαρα ή καναρίνια. Υπάρχουν επίσης τα ασυνήθιστα, όπως ποντίκια, φίδια (γειά σου ρε Κυριάκο με τους πύθωνές σου!) ή γρούνια. Τέλος, υπάρχει και μία τρίτη κατηγορία ''κατοικιδίων'', τα οποία στην ουσία δεν είναι κατοικίδια επειδή απλά δεν μπορούν να κλειστούν σε ένα σπίτι. Όπως τα παρακάτω:




Μπορεί να μοιάζει ότι οι τύποι έχουν χάσει τα λογικά τους αλλά αξίζουν αν μη τι άλλο το θαυμασμό μας. Είναι παραδείγματα της τάσης του ανθρώπου για περιπέτεια και της λατρείας του για μπόλικες δόσεις αδρεναλίνης, της αγάπης του για τη φύση και τη δύναμή της, καθώς και του απεγκλωβισμού του από τους αρχέγονους φόβους του.

4 σχόλια:

paraxeno pirouni είπε...

Χμμ... αφού εκνευρίστηκα γιατί εδώ που βρίσκομαι δε μπορώ να δω τίποτα από το youtube, αφού βρήκα ποιος είναι ο Κυριάκος (απέξω τον έχω μάθει όλο τον Αρκά), τι θα έλεγες για μερικές σκοτεινές ερωτήσεις? :)

(ΟΚ, ξέρω ότι δε σου αρέσουν τα blogo-παιχνίδια κι όλα αυτά τα σχετικά, ε αν δε θέλεις/βαριέσαι δεν τρέχει τίποτα! :)

Dokimos είπε...

Xaxa, m'aresei poly o tropos pou skeftesai alla o sygkekrimenos Kyriakos einai yparkto proswpo, palios filos mou! O atheofobos eixe 7-8 pythwnes sto foithtiko tou spiti mesa se gyalina enydria. Na deis xares otan ta xexnage anoixta to brady kai eyaxne ta fidia to epomeno prwi sth sxara tou yigeiou eite pisw apo to plynthrio!

Gia to paixnidaki, na me sympathas alla den... ;)

paraxeno pirouni είπε...

Γμτ, κι ήμουν σίγουρη ότι εννοούσες τον Κυριάκο από το Show Business (με το θηλυκό άγριο ερπετό του, τη Ρίτα! :).
Καλύτερα όμως που υπάρχει και στ' αλήθεια φιδο-Κυριάκος αν και δεν καταλαβαίνω, εκτός από τις γυάλες τα βράδια άφηνε ανοιχτό και το ψυγείο και έμπαιναν μέσα τα φίδια? :-p
Πάντως θέλω να μου γνωρίσεις τους φίλους σου μια μέρα ;))

Dokimos είπε...

An thymasai, h plath twn paliwn yigeiwn eixe sxara. Ekei loipon kourniazan syxna oi pythwnes tou Kyriakou tou fidia :)