Τετάρτη 5 Ιουνίου 2013

Scorpion dagger

SCORPION DAGGER -

hey.
these GIFs are mostly digital collages made from images found here / there on the internet. 

Με αυτά τα λόγια ο James καλωσορίζει τους αναγνώστες στη σελίδα του στο tumblr με την ονομασία Scorpion dagger. Εκείνοι ανυποψίαστοι, έρχονται αντιμέτωποι με θεότρελα - εως εντελώς καμένα - κολαζ που έχουν δημιουργηθεί με προσθήκες εικόνων, αντικειμένων, κινήσεων ή γκριμάτσων από πίνακες ζωγραφικής της μεσαιωνικής περιόδου, της Αναγέννησης και της Πρώιμης Νεότερης περιόδου - όπως το παρακάτω:


Προσοχή! Επειδή αρκετοί ίσως βρείτε το περιεχόμενο προσβλητικό για τη νοημοσύνη σας, να σας προειδοποιήσω εξαρχής ότι χρειάζεται να έχετε ιδιαίτερο χιούμορ και να είστε, από λίγο εως πολύ, καμένοι ωσαν και του λόγου μου! :o)


Καθώς το βλογ έχει μία ιδιαίτερη αδυναμία στην Εκκλησία, ακολουθεί μία μικρή συλλογή ''εκκλησιαστικών'' κολαζ που επιλέχθηκαν με δυσκολία ανάμεσα στα πάμπολλα αριστουργήματα του Scorpion dagger. Μην ξεχάσετε να το επισκεφτείτε για περισσότερες τρελιάρικες παραστάσεις!



Υ. Γ: Καλό μήνα Ιούνιο και καλό καλοκαίρι και επίσημα!

2 σχόλια:

paraxeno pirouni είπε...

Έχει επηρεαστεί αρκετά από Monty Python ο τύπος. Μια χαρά τα gifάκια πάντως και όντως μεγάλη και καλή συλλογή από τα αγαπημένα σου εκκλησιαστικά! :)

Υ.Γ. Ψιλοχάθηκες Δόκιμε. Πάλι ιεραποστολή?
Καλά να περνάς όπου κι αν πηγαίνεις! :)

Dokimos είπε...

Indeed! Poly swsth kai sta dyo! O typos latreuei Monty Python kai o Dokimos eleipe pali se ierapostolh!! Perissotera prosexws :)