Κυριακή 15 Ιουνίου 2008

Ελληνική περιγραφή EURO 2008 - Μέγας Θεοφιλόπουλος

Τόσα χρόνια, τόσα παιχνίδια, τόσες τσάμπα εκδρομές... Και όμως δεν μπορεί... Έχει επιβιώσει από όλων των ειδών τις διοικήσεις της ΕΡΤ. Όλων των κομμάτων. Σταθερός.
Τώρα πια βρήκε και διάδοχο. Το μεγάλο Βερνίκι.
Τους φαντάζομαι να τα πίνουν και ο στοργικός Θεοφιλό να λέει με κατανόηση στο πνευματικό του παιδί ''γράφτους και μένα τα ίδια μου έλεγαν και κοίτα που έφτασα...''.
Βέβαια για να τα λέμε και όλα, οι τύποι διαθέτουν γνήσιο κωμικό ταλέντο. Με αυτή την εθνική και τους άλλους Ευρωπαίους με το τσούκου τσούκου ball, το δίδυμο της φωτιάς είναι μια νότα δροσιάς.

4 σχόλια:

Cybergoulion είπε...

Χα, και κάπου το είχα χάσει αυτό, είχα ακούσει μόνο το σχόλιο για τους τύπους με τα μαύρα και μου φάνηκε ξεκάρφωτο! Τελικά δεν είναι να αφαιρείσαι καθόλου, όυτε για την πίτσα, ούτε για τη μπύρα, ποιός ξέρει τια θα χάσεις! Ωραίος πάντως, με την ίδια λογική θα μπορούσε να περιγράψει τον δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο σαν ατύχημα!

Skouliki είπε...

εγω πειραζει που δεν ξερω να σας απαντησω κυριε... αλλα για να το λετε κατι θα ξερετε

γεια σας

stilitis είπε...

@cybergoulion
Ο θεοφιλό όπως το βλέπω έχει να περιγράψει πολύ ακόμα μέχρι το τέλος του Euro οπότε θα σου δωθεί η ευκαιρία να τον απολαύσεις και σε άλλες κορυφαίες στιγμές αν και δεν προτείνεται να συνδυάζεται με φαγητό γιατί υπάρχει και κίνδυνος του πνιγμού! Ο άνθρωπος δεν προσέχει καθόλου πώς τα πετάει...

@skouliki γειά σου και σένα και δεν πειράζει καθόλου. Αυτό που λέμε ''δε χάνεις και τίποτα''.

s0t είπε...

xa xa foveros theofilopoulos...
mas exei leipsei kai o giannis.... o argyriou!!!!!