Δευτέρα 8 Σεπτεμβρίου 2008

Metallica - Death Magnetic


Επιτέλους. Μετά από φήμες, ψιθύρους και απόκρυφα νοήματα, στις 12 του μηνός κάνει επίσημη πρεμιέρα(sic) το νέο άλμπουμ των αγαπητών Metallica.
Επειδή όμως άνθρωποι είμαστε και δεν μπορούμε να περιμένουμε πήραμε μια γεύση με τη βοήθεια του youtube και των φίλων του rapidshare.
Έχουμε και λέμε.
Θετικά: Broken, Beat & Scarred, The Day That Never Comes, Cyanide και φυσικά το διαμάντι του άλμπουμ My Apocalypse. Πολλοί είπαν οτι θυμίζει Megadeath άλλοι μίλησαν για Slayer και γενικά οτι τους κατέβαινε στο κεφάλι. Όχι ρε παιδιά καμία σχέση. Μη μπλέκουμε τα πράγματα. Οι Metallica είναι και θα είναι οι πρώτοι διδάξαντες αυτής της βλαχο-αμερικάνικης thrash και σε όποιον αρέσει. Οι άλλοι απλά ακολουθούν.
Στο θέμα μας τώρα. Ναι ο James Hetfield γερνάει και δε θα φτάσει στα άκρα τις φωνητικές του χορδές. Θα τις κατευθύνει σωστά όμως. Επιθετικότητα ωμή χωρίς nu metal βλακείες. Άλλωστε ο Rubin που ανέλαβε παραγωγή έχει δώσει δείγμα οτι ξέρει τι κάνει βλ Slayer που ακόμα ακούγονται.

Λοιπόν για τον θαυμαστή των 80s Metallica το άλμπουμ ακούγεται.
Ας δούμε όμως και την άλλη πλευρά.
Αρνητικά: The Unforgiven III. Πάει ρε παιδιά ψόφησε! Τί το παλεύετε; Ράμπο 1, 2, 3 το καταντήσατε. Εντάξει και να μη βγάζατε το mainstream δεν έγινε και τίποτα.

Για αυτούς που δεν έχουν πάρει γεύση ακόμα

3 σχόλια:

Dokimos είπε...

Poly kalo to kommati Daskale, san na xemeine apo to Master of Puppets akougetai..
A re Rapidshare athanato!

Ανώνυμος είπε...

Η θεια προτεινει Sick & Destroy στο Remix του Skazi.
Θα το λατρεψεις!

Cybergoulion είπε...

Πολύ καλό όντως, αλλά εδώ βλέπω ότι ο στύλος εμπλέκεται σε σκάνδαλα!