Πέμπτη 14 Μαΐου 2009

Αναρρωτική


Λοιπόν μετά από κατι μήνες επανέρχομαι για νεότερες πληροφορίες από το μέτωπο...
Το κέντρο υγειονομικού Άρτας το άφησα πίσω εδώ και δύο μήνες περίπου και η μοίρα με έστειλε στη βόρειο Ελλάδα για να πω ότι υπηρέτησα και γω στην παραμεθώριο. Δε θα είμαι αναλυτικός στην περιγραφή της μονάδας γιατί κυκλοφορούν περίεργοι αλλά θα προχωρήσω σε λεπτομέρειες μόλις αποχωρήσω και από κει δηλ αρχές Αυγούστου με το καλό.
Τα πράγματα δόξα τω Θεώ είναι πολύ χαλαρά που λένε και στο βορρά. Πιό χαλαρά δε γίνεται... Με παλιοσειρές κανένα πρόβλημα και ο καιρός περνά ευχάριστα. Για τους νεότερους θα πώ το εξής: Ο σταρχιδισμός στο στρατό κυβερνά. Αν σας που το αντίθετο γράφτε τους και αυτούς. Όσοι πήγαμε με σκοπό να πάρουμε το θέμα αγγαρείες και λοιπές στρατιωτικές βλακείες σοβαρά πολύ απλά κάναμε μια τρύπα στο νερό. Επίσης ο ύπνος μειώνει τη θητεία. Τεράστια αλήθεια απλά μην το παρακάνετε.
Τώρα για μεταθέσεις, καλές μονάδες και λοιπά μέχρι στιγμής από ότι έχω μάθει ότι ακούγεται άσχημο πραγματικά είναι. Κάτι απομονωμένα μέρη στον Έβρο που το κοντινότερο καφενείο είναι είκοσι χιλιόμετρα μακριά ή εκείνο το φανταρονήσι η Λήμνος...

Από θέμα αδειών μέχρις στιγμής τίποτα. Μόνο αναρρωτική προβλέπεται αν και λέγεται ότι και άγραφες δίνονται. Θα το δοκιμάσω και αυτό και θα πω εμπειρίες.
Μέχρι ττο επόμενο ποστ καλή θητεία ναχουμε!

4 σχόλια:

Dokimos είπε...

epitelous, i epistrofi tu aswtou Didaskalou, estw k feugalea!
kala kouragia ekei sto Bora... ;)

Cybergoulion είπε...

Εγώ ένα θα πω μόνο. Ο στρατός δεν είναι να τον πάρεις σοβαρά. Ότι και να γίνει, όπως και να περνάς, έχει ημερομηνία λήξης. Μετά φεύγεις και (σχεδόν) τίποτα από αυτά που έκανες εκεί δεν έχει σημασία.

Dokimos είπε...

swstos o adelfos cybergoulion, gia akomi mia fora

Ανώνυμος είπε...

kali theitia na xete
kai sta dika maw oi leyteres!