Τρίτη, 17 Νοεμβρίου 2009

Quizipedia: ένα διαφορετικό παιχνίδι γνώσεων

Πολύ καλό παιχνιδάκι εγκυκλοπαιδικών γνώσεων (στην αγγλική γλώσσα) που φτιάχτηκε από τον Jim Blackler με βάση λήμματα της wikipedia!
Υπάρχουν 10 ερωτήσεις που αντιστοιχούν σε 10 διαφορετικές απαντήσεις που βρίσκονται στη δεξιά στήλη. Κάθε φορά παρουσιάζεται στην οθόνη μόνο μία ερώτηση-φράση και εσείς για να λύσετε το κουιζ, πρέπει να συμπληρώσετε τη λέξη που λείπει. Πατήστε δεξί κλικ με το ποντίκι σας πάνω στη σωστή απάντηση και αν έχετε δίκαιο θα εμφανιστεί η επόμενη ερώτηση. Μπορείτε επίσης με το κουμπί ''Pass'' κάτω δεξιά να προσπεράσετε την ερώτηση αν τη θεωρείτε δύσκολη και να δείτε την επόμενη, διευκολύνοντας έτσι την επιλογή σας. Ποιά είναι η λεπτομέρεια που κάνει το παιχνίδι ακόμη πιο ενδιαφέρον? Ότι έχετε μόνο 60 δευτερόλεπτα για να βρείτε και τις 10 λύσεις - και κανένα περιθώριο λάθους!Πιστεύετε ότι είστε διαβασμένοι - και γρήγοροι? Πατήστε τον παρακάτω σύνδεσμο και μετρήστε τις γνώσεις σας!

http://quizipedia.appspot.com/

3 σχόλια:

next_day είπε...

nice!! ασχολήθηκα για λίγο, αλλά τα αποτελέσματα θα τα κρατησω μόνο για μένα!! χιχιχιχ!!! Είναι τόσο υψηλα τα ποσοστά επιτυχίας μου, που δεν θέλω να σας κομπλάρω!! χαχαχαχαχαχα!!!
Φιλίιιιιιιιι!!!!!!!!!!!

Dokimos είπε...

xexe, poly paixnidiara mas bghkes esy!! Prwta pacman k twra quiz... ti tha ginei? :))

next_day είπε...

αχαχαχα!!!το είχα ξεχάσει αυτό!!!!
είναι που έχω έφεση και πολύ ελεύθερο χρόνο στο γραφείο!!!!!!!!