Παρασκευή, 19 Μαρτίου 2010

Εκκλησία και τσόντα πάνε πακέτο!!

Έχουμε ακούσει και στο παρελθόν ''πικάντικες'' ιστορίες από το χώρο της Εκκλησίας σε Ανατολή και Δύση, αλλά το παρακάτω περιστατικό ξεπερνά κάθε προσδοκία! Και μάλιστα δράστης δεν είναι ένας μοναχός-μοναχή-κληρικός-μητροπολίτης αλλά ένας κοινός αμαρτωλός. Ένας αμερικανός τυπάς λοιπόν με προφανώς τρελές κάψες, μπήκε κρυφά σε μία εκκλησία με ηλεκτρονικό εξοπλισμό για να δει... τσόντα!! Διαβάστε και φρίξτε!


Η καλή ταινία με υπόθεση και σαμπάνια, χρειάζεται και τον κατάλληλο εξοπλισμό για να την απολαύσει κανείς σε όλο της το μεγαλείο! Αυτό πρέπει να είχε στο μυαλό του ένας 55χρονος μερακλής στην Αϊόβα των ΗΠΑ, ο οποίος παρατήρησε ότι η εκκλησία πρωτοχριστιανών της πόλης Ames, είχε πολύ καλό ηλεκτρονικό εξοπλισμό για την προβολή ταινιών...
Έτσι, χθες διέρρηξε την εκκλησία και αφού βρήκε τα απαραίτητα (οθόνη, DVD player κ.α.) πέρασε τη νύχτα του στο υπόγειο, βλέποντας ταινίες πορνό! Σύμφωνα με το abcnews, όταν η αστυνομία έφτασε στην εκκλησία, μετά από τηλεφώνημα του προσωπικού, βρήκε τον άνδρα να προσπαθεί να απομακρυνθεί σέρνοντας μαζί του ένα μεταλλικό κάδο σκουπιδιών. Μέσα στον κάδο, υπήρχαν φαγητά, ρούχα, κατσαρόλες, συσκευές και μια επίπεδη οθόνη.

Σύμφωνα με την αστυνομία ο άνδρας χρησιμοποίησε τον ηλεκτρονικό εξοπλισμό για να παρακολουθήσει μέσα στο ναό ταινίες πορνό, οι οποίες βρέθηκαν πάνω του. Ο 55χρονος συνελήφθη και κρατείται με εγγύηση 10.000 δολαρίων, την ώρα που το προσωπικό της εκκλησίας δηλώνει σοκαρισμένο και από τη διάρρηξη και από το είδος των ταινιών που... προβλήθηκαν μέσα στον οίκο του Θεού.

Πηγή: News 24/7

2 σχόλια:

Cybergoulion είπε...

Τι ταινία ήθελε να δει μες στην εκκλησία; Το καυτές καλόγριες νο2;

Dokimos είπε...

Polles oi epiloges adelfe, yparxoyn mexri k paragwges basismenes se biblia tu 17ou aiwna:

http://www.amazon.co.uk/Love-Letters-Portuguese-Nun-DVD/dp/B00018HU5Y/ref=sr_1_3?ie=UTF8&s=dvd&qid=1269104014&sr=8-3

Abyssos apythmenh h amartia!! :)))