Δευτέρα 4 Νοεμβρίου 2013

Χαρτάκια της Panini που δεν θα ανταλλάζαμε ποτέ - μέρος α'

Διευκρίνισις: οι φανταστικές φωτογραφίες που ακολουθούν δεν έχουν υποστεί καμία επεξεργασία. Το εξίσου φανταστικό κείμενο είναι παρμένο από το el sombrero και είναι του c0n_An. Εμείς απλά αναδημοσιεύουμε.

Ο Λουίς Φίγκο. Υπέροχο σγουρό καρέ, πολλά υποσχόμενο αινιγματικό χαμόγελο, ένας μπαλαδόρος που ξέρει πως να παραμένει αρρενωπός και μετά από 3 ώρες σεσουάρ.
ο Λουΐς Φίγκο. Υπέροχο σγουρό καρέ, πολλά υποσχόμενο αινιγματικό χαμόγελο, ένας μπαλαδόρος που ξέρει πώς να παραμένει αρρενωπός ακόμα και μετά από 3 ώρες σεσουάρ. - See more at: http://www.sombrero.gr/2013/09/%CF%84%CE%B1-101-%CF%87%CE%B1%CF%81%CF%84%CE%AC%CE%BA%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%B7%CF%82-%CF%80%CE%B1%CE%BD%CE%AF%CE%BD%CE%B9-%CF%80%CE%BF%CF%85-%CE%B4%CE%B5%CE%BD-%CE%B8%CE%B1-%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%B1/#sthash.BxOh5Lrj.dpuf

Ο Τρέβορ Σμίθ. Η πόζα που ανάγκασε τον Ρον Μος να εγκαταλείψει την Τόλμη και Γοητεία αιώνια ταπεινωμένος. Άψογη αρμονική χωρίστρα, επιμελώς ατημέλητο χαιτικό, αυτιά ξωτικού που κρύβονται ντροπαλά στις υπέροχες μαύρες μπούκλες.

Ο Πολ Γουόλς. Μοναδικό το παιχνίδισμα του ήλιου στην καστανόξανθη ατίθαση κόμη του Άγγλου φορ. Η φωτογραφία που μας βάζει σε βάσιμες υποψίες ότι η αρχική ονομασία του σαμπουάν ήταν Paul Walsh & Go. 


Ο Πάτρικ Γκότς. Ο Βέλγος επιθετικός με το styling Λετονού ταίφα των 80ς. Μπριγιαντίνη αρμονικά μοιρασμένη στην κουρούπα και τους κροτάφους που πολύ σοφά αφήνει την υπέροχη χαίτη να ανεμίσει ανέμελα. Μοναδική ποπ πινελιά το σκουλαρίκι αλλά το μουστάκι και η καδένα δεν αφήνουν καμία αμφιβολία. Ο Πάτρικ ήταν κίλερ εντός κι εκτός γηπέδων.

Ο Ρουντ Γκούλιτ. Ο δυναμικός Μολούκος μέσος σε άγουρη ηλικία με θλιμμένο χαμόγελο και παρθένο μουστάκι, σε κοιτάζει στα μάτια και, αγνοώντας τη δίκιλη καδένα, σχεδόν αυτόματα αποφασίζεις να συμμετάσχεις στο πρόγραμμα ''Νονός της UNICEF''. Με μόλις 0,67 ευρω την ημέρα εξασφαλίζεις τη ζωή, την ασφάλεια και το χαμόγελο ενος μικρού παιδιού που χρειάζεται τη βοήθειά σου και ποντάρεις στην πιθανότητα να έχεις την αιώνια ευγνωμοσύνη ενος μελλοντικού σουπερ σταρ του παγκόσμιου ποδοσφαίρου.

Ο Κλαούντιο Κανίγια (κατ' άλλους Κανίτζα). Ο χαμένος αδερφός του Τζον Μπον Τζόβι (κατ' άλλους Μπον Γιόβι), ο σκόρερ με ίσως όχι την καρδιά αλλά σίγουρα την κόμη λιονταριού, που πιθανότατα κάθε φορά που σκόραρε σιγοτραγουδούσε στον εαυτό του ''you give goal a bad name''.

Ο Λεονάρντο Κουεγιάρ. Ο μέσος από το Μεξικό που κάνει τον Μαρουάν Φελαινί να μοιάζει νεοναζί σκίνχεντ. Πιθανότατα αν τίναζε τα μαλλιά του να έπεφταν 3 Φελαινί και κανα-δυο Χιγκίτα. Ο άνθρωπος που λουζόταν 1 φορά το μήνα γιατί τα αποθέματα νερού του πλανήτη δεν επαρκούσαν για συχνότερα.

Ο Λόταρ Ματέους. Το άλουστο χαμόγελο της νιότης. Φρύδια που οριοθετούν το πλάτος της χωρίστρας, ατίθασα χαριτωμένα τσουλουφάκια που προσθέτουν το απαιτούμενο νάζι. Λεπτομέρεια που κάνει τη διαφορά το κρεμασμένο στο λαιμό φυλαχτό, δώρο της μαμάς για να τον φυλάει από την τερηδόνα, όμορφη κίνηση μεν, ελάχιστα αποτελεσματική δε.

Ο Ντέιλ Γκόρντον. Του Βοτανικού το wet look. Αν κατασκεύαζαν μπαγλαμαδάκια στο Ηνωμένο Βασίλειο πιθανότατα ο Ντέιλ δεν θα έδινε ασίστ στους επιθετικούς της Νόριτς Σίτι αλλά θα τραγουδούσε τη Νοριτσιανή, σε κάποιο ανήλιαγο καταγώγιο παρέα με το κομπολόι και το ναργιλέ του.

Ο Σίνισα Μιχαίλοβιτς. Αν σύμφωνα με τη θεωρία του χάους το πέταγμα μίας πεταλούδας στην Κίνα μπορεί να προκαλέσει τυφώνα στη Νέα Υόρκη, τότε πιθανότατα το βούρτισμα των μαλλιών του Μιχαίλοβιτς προκάλεσε τη διάσπαση της πρώην Γιουγκοσλαβίας.

Κι επειδή για ποδόσφαιρο μιλάμε, έρχεται ο Μίκε Βέρνερ να κλείσει ιδανικά αυτή τη μαγική εντεκάδα. Ο άνθρωπος που δεν έκανε ποτέ την καριέρα που θα μπορούσε γιατί προτίμησε να αφιερώσει τη ζωή του στις γυναίκες. Και πιο συγκεκριμένα στη γυναίκα του κουρέα του, που δυστυχώς το έμαθε και είναι προφανές πως δεν τον άφησε ατιμώρητο.

Πηγή

2 σχόλια:

paraxeno pirouni είπε...

Caniggia δαγκωτό και χωρίς καμιά δεύτερη σκέψη! Είναι ακριβώς ο τύπος μου :)
Με πρώτο και καλύτερο τον Gabriel Batistuta, νομίζω πως η Αργεντινή μεγαλώνει - μεγαλώνει και γ... τα παιδιά! ;)

Dokimos είπε...

Blepw eisai poly antikeimenikh se oti exei sxesh me to podosfairo :)))