Σάββατο 11 Νοεμβρίου 2006

Κομματικά

Έχει συμβεί αρκετές φορές στο παρελθόν και πιθανότατα θα εξακολουθήσει να συμβαίνει και για πολλά χρόνια ακόμα. Η αντιπολίτευση επιτίθεται στην κυβέρνηση για κινήσεις τις οποίες το δικό τους κόμμα υποστήριζε και προωθούσε όταν κυβερνούσε αυτή, όπως επίσης και η κυβέρνηση προωθεί προτάσεις που η ίδια κατακεραύνωνε όταν ήταν αντιπολίτευση.
Πολύ ‘’πρωτότυπο’’ αυτό. Ολίγον από λαϊκισμό για την ικανοποίηση της μάζας με αρκετή υπακοή στις προσταγές του ευρωπαϊκού οικονομικού περιβάλλοντος, είναι η διαχρονική συνταγή των ελληνικών κυβερνήσεων.

Το πραγματικά αξιοθρήνητο του πράγματος είναι και η ιδεολογικές μεταβολές των οπαδών των παραπάνω κομμάτων. Αλλάζουν τις απόψεις τους σχεδόν ταυτόχρονα με τον ‘’πρόεδρο’’ τους. Και μιλάμε για την πλειοψηφία των ψηφοφόρων.
Είναι άνθρωποι που τους βλέπουμε στο δρόμο, τους μιλάμε καθημερινά.
Πάντα εφοδιασμένοι με επιχειρήματα –έχουν φροντίσει γι’αυτό οι εκδότες και οι καναλάρχες- είναι έτοιμοι να αποστομώσουν οποιονδήποτε αλλόθρησκο.
Προσοχή! Είναι πολλοί αλλά δεν είναι όλοι. Είναι η μειοψηφία –ένα 5-10% - που μετακινείται και πάντα κρίνει το αποτέλεσμα των εκλογών.
Υπάρχει ελπίδα;
Εγώ ακόμα το δουλεύω πάνω στο στύλο. Περιμένω προτάσεις…


Κάτι άσχετο τώρα με αφορμή το σχόλιο ενός Έλληνα μετανάστη.
Ναι οι Αμερικάνοι σε σήριαλ και ταινίες το έχουν παρακάνει με το σεξισμό.
Μια ωραία γκόμενα χωράει παντού, είτε είναι δίπλα στο Σταλόνε είτε στο Τζακ Νίκολσον και τη Μέριλ Στριπ.
Έβλεπα τις προάλλες (είχαν έρθει κάτι κατασκηνωτές με τηλεόραση για να μην παρεξηγούμαστε) το ‘’στον τόπο του εγκλήματος’’. Μια σειρά που θέλουν να της προσδώσουν σοβαρότητα αφού δεν υπάρχει ρομάντζο και ο σκηνοθέτης επιμένει πολύ στην επιστημονική πλευρά των εγκλημάτων.
Ε λοιπόν στην ομάδα των ερευνητών μετέχουν τέσσερεις κοπέλες γύρω στα είκοσι πέντε!! Μια ξανθιά με σιλικονάτους θωρακικούς μύες, μια καλογυμνασμένη καστανή κατσαρομάλλα, μια Λατίνα και μια Ασιάτισσα με παρόμοια σωματικά χαρίσματα. Το κατάστημα διαθέτει τα πάντα . Όλοι οι τσοντόφιλοι ικανοποιούνται και προσφέρουν τηλεθέαση.
Για πιο σκληρές καταστάσεις το έχω ξαναπεί υπάρχει το ίντερνετ.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Poso sofos eisai daskale!Elliniki politiki k manoulia exoterikou sto idio arthro. Prota mas agrieueis k meta mas ftiaxneis! Pou na matheis k gia ti seira 'Magisses' me tin Alyssa Milano! Ektakti!

Ανώνυμος είπε...

stiliti, gia allh mia fora ta sxolia soy htan eystoxa. h8e h agiothta sou na mas syntrofeuei!