Τετάρτη 27 Ιουνίου 2007

Και δεν περνάνε οι μέρες...

Ο Στύλος τελευταία έχει καταντήσει ανυπόφορος και δεν αντέχεται. Άντε να περάσουν οι μέρες να πάμε πουθενά διακοπές γιατί η πολλή αμπελοφιλοσοφία μου έχει κάνει το κεφάλι καζάνι. Άλλον ένα μήνα ακριβώς θέλω για να την κάνω. Ίσως βρώ και κανά καλύτερο μέρος για να στήσω τον Στύλο. Δίπλα σε καμιά παραλία ή τίποτα τέτοιο. Μια καλή σκέψη θα ήταν να ζητήσω και ψυγειάκι για αναψυκτικά.
Το ζήτημα βέβαια είναι τι κάνουμε μέχρι τότε γιατί δεν περνάνε οι μέρες...!!!
Γιατί αν έχει ζέστη αλλά η κύρια ενασχόληση σου ίναι το άγιο και ευλογημένο κοπροσκύλιασμα τότε κάπως μπορείς να τη βολέψεις. Αυτό γιατί όλη η σκέψη είναι επικεντρωμένη στην ανακάλυψη τρόπων μεγαλύτερης απόλαυσης της παραπάνω διεργασίας. Αν όμως έχεις να ασχοληθείς και με άλλα... κλάφτα.

2 σχόλια:

Dokimos είπε...

Daskale krata gera!Mi mou patheis tpt kalokairiatika k paratisw tin ierapostoli k erthw na se mazeyw!Pantws metaxi mas, poso koproskyliasma antexei kaneis?Na kanoume k kati dimiourgiko...

Ritoriko to erwtima...

stilitis είπε...

Ναι τέκνο σε αυτή τη διανοητική προσπάθεια έχω αφιερώσει τη ζωή μου. Πόσο κοπροσκύλιασμα μπορεί να αντέξει ο άνθρωπος; Είναι μακρύς και δύσκολος ο αγώνας μου.