Δε συστήνεται σε μη ανοιχτόμυαλους ή ευαίσθητα στομάχια. Το φαγητό έχει πολύ παράξενη γεύση αφού έχει ψηθεί για κανένα 3ωρο. Το αυγό έχει γίνει πέτρα και το χρώμα του από λευκό τελείως καφετί! Τρώγεται κουτσα-στραβα. Το κοτοπουλάκι είναι το μόνο που θυμίζει δικές μας γεύσεις, μαριναρισμένο σε διάφορα μυρωδικά και ψημένο στη σάλτσα αργα-αργα... Το ζουμάκι τώρα, είναι αυτό που με φόβισε περισσότερο. Λόγω των μπαχαρικών και της κανέλας, έχει γίνει πετιμέζι και να σας πω την αλήθεια μου, σούπα γλυκιά δεν έχω ξαναφάει! Σε ανακατεύει ελαφρώς, καθώς η μαγειρική παράδοση Ελλάδας-Κίνας είναι δύο διαφορετικοί κόσμοι, και ο ουρανίσκος δεν είναι συνηθισμένος κιόλας...
Συνολικά λοιπόν, δεν μπορώ να τη βγάλω χάλια τη συνταγή (εσείς πάλι μπορείτε μία χαρά!) αλλά δεν είναι κάτι που θα ξαναδοκίμαζα αν είχα και άλλη επιλογή... Καταλαβαίνετε τί θέλω να πω!
Ο Κύριος μεθ΄υμών,
Δόκιμος
2 σχόλια:
Ο λαός απαιτεί αναλυτικά τη μέθοδο παρασκευής!
Nomizw oti ean apokaliyw ta mystika tis foveris toutis syntagis, tha allaxei i elliniki kouzina mia gia panta...
Δημοσίευση σχολίου