Κυριακή 7 Μαρτίου 2010

H Σιωπή Των Αυγών 0

Ένα διαμάντι της εγχώριας κινηματογραφικής παραγωγής γεννιέται...


Η καλτ εταιρεία [sic] Το Αυγό Προντάκσιονς, μετά το πρώτο δείγμα δουλειάς της με τίτλο Η σιωπή των Αυγών που βγήκε το 2006, ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει μέσα στο 2010 τη συνέχεια του έπους που θα ονομάζεται H Σιωπή Των Αυγών 0!

ΕΤΟΣ 2.648
: Οι Μηχανές επαναστατούν ενάντια στους Ανθρώπους και αρχίζει η ξέφρενη διαδικασία της εξόντωσής τους. Οι εναπομείναντες οργανώνουν την Αντίσταση κατά των Μηχανών και αναζητούν απεγνωσμένα τρόπους επιβίωσης. Καθώς τα περιθώρια στενεύουν, ανακαλύπουν την ύπαρξη του Σωτήρα τους, του Εκλεκτού Κοτόπουλου. Όμως υπάρχει ένα πρόβλημα: το Εκλεκτό βρίσκεται στο Παρελθόν και οι Μηχανές έχουν ήδη λάβει μέτρα για την εξόντωσή του. Οι Άνθρωποι συγκρούονται με αδιέξοδα και πρέπει να δράσουν άμεσα. Η Προφήτης έχει τη λύση, όμως ποιος θα τολμήσει να εισχωρήσει στον πυρήνα των Μηχανών, για να κλέψει τις απαντήσεις;
Η συνέχεια της υπερπαραγωγής Η σιωπή των Αυγών εξηγεί πώς ξεκίνησαν όλα. Πώς οι Μηχανές ανέλαβαν τον έλεγχο και επαναστάτησαν εναντίον της Ανθρωπότητας. Η ταινία διαδραματίζεται εξ'ολοκλήρου στο μακρινό μέλλον, όπου οι Άνθρωποι συγκρούονται με τις Μηχανές σε μια μάχη επιβίωσης, όπου ο πιο δυνατός και πιο έξυπνος θα επικρατήσει.

Είναι εμφανείς οι Matrix επιρροές στο σενάριο και το επικροτούμε. Το όνομα Εκλεκτό Κοτόπουλο επίσης είναι πολύ πετυχημένο, προσθέτοντας μία γαστριμαργική νότα, και αν κρίνουμε από τα βιντεάκια το καστ είναι πολλά υποσχόμενο :-)

Δείτε το πρώτο επίσημο τρέιλερ

Λατρεύουμε τη γιαγιά!!

Και εδώ ένα δείγμα από τα πρώτα λεπτά της ταινίας με πραγματικά καταιγιστική δράση!

Μικρή απορία: Εφόσον δεν μιλάμε για όπλα λέηζερ, αυτές οι ρημάδες οι σφαίρες δεν τελειώνουν ποτέ? Αλλάξτε γεμιστήρες!

Για περισσότερες πληροφορίες και επικοινωνία με την παραγωγή κλικάρετε εδώ

Κάθε επιτυχία στα παιδιά και το αξιέπαινο έργο τους ευχόμαστε, αναμένουμε την ταινία με ενδιαφέρον!

2 σχόλια:

Skouliki είπε...

χαχαχ πολλοι καλοι !
δεν ειχα ιδεα
καλημερα

Dokimos είπε...

Krymmena talenta leme!
telika sto xwro tu neou ellhnikou kinhmatografou yparxei elpis...

kalhmera skwlhka :)