Κυριακή 2 Μαΐου 2010

Φαγητό πέρα από τα ανθρώπινα όρια - megapost

Σας δώσαμε μία υπόσχεση πρίν από λίγες μέρες και σήμερα την κάνουμε πραγματικότητα. Σας προειδοποιούμε εξαρχής ότι για να συνεχίσετε να διαβάζετε πρέπει:

- να είστε φαγωμένοι (επειδή δεν φέρουμε ευθύνη για ενδεχόμενη πείνα που θα σας κυριέψει και δεν θα μπορεί να ικανοποιηθεί από ΚΑΝΕΝΑ ελληνικό ντελιβεράδικο
- να είστε ανοιχτόμυαλοι και γενναιόδωροι με την ποσότητα του φαγητού που βάζετε στο τραπέζι σας (ασχέτως αν μπορείτε να την καταναλώσετε ή όχι)
- να μην μισείτε τις λεγομένες ''αμερικανιές'' του βρώμικου φαγητού και γενικότερα το στοιχείο του ανθυγιεινού στην κουζίνα (υπάρχουν άπλετες ευκαιρίες για δίαιτα)

Αφού λοιπόν σας προειδοποιήσαμε, σας παρουσιάζουμε την αέναη μάχη ''Ανθρώπου-Φαγητού'' μέσα από 10 ειδικά γεύματα για ειδικές αντοχές που προσφέρουν αμερικάνικα εστιατόρια! Θέλετε και βραβείο? Αν τελειώσετε το πιάτο σας, ό,τι φάγατε είναι δωρεάν!


1. Denny’s Beer Barrel Pub, Pennsylvania

Δύο άνθρωποι εναντίον ενός μπέργκερ! Αν έχετε 3 ώρες για σκότωμα, δοκιμάστε να φάτε με ένα φίλο σας το Beer Barrel Belly Buster που φτιάχτηκε από ένα ΤΕΡΑΣΤΙΟ μπιφτέκι, 25 φέτες τυρί, τρείς ντομάτες, 2 κρεμμύδια, μισό μαρούλι, μαγιονέζα, κέτσαπ και μουστάρδα. Τελειώστε το μέσα στο τρίωρο και δεν χρειάζετε να πληρώσετε σεντ! Διαφορετικά, θα σας κοστίσει $49.95!

2. Jack 'n Grill, Colorado

Ένα υπερμεγέθες burrito 3.2 κιλών (!) που μοιάζει περισσότερο με φαγητό κατσαρόλας παρά με το κλασικό μεξικάνικο σνακ! Αυτή η πρόκληση απευθύνεται αποκλειστικά σε γυναίκες - όποια καταφέρει να αδειάσει το πιάτο, κερδίζει δωρεάν φαγητό στο εν λόγω εστιατόριο για όλη της τη ζωή! Μόνο 3 το έχουν καταφέρει μέχρι τώρα... και οι φήμες λένε ότι δεν έχουν ξαναπατήσει πόδι στο μαγαζί :)))


3. Papa Bob’s Bar-B-Que, Kansas

Ελάτε να γνωρίσετε ένα ''κτηνώδες'' σάντουιτς με κομμάτια χοιρινού, καπνιστό λουκάνικο, καπνιστό χαμ, φιλέτο γαλοπούλας και σάλτσα μπάρμπεκιου, το Ultimate Destroyer, το οποίο σερβίρεται με τηγανητές πατάτες και έξτρα σάλτσα bbq! Μπορείτε να το καταφέρετε μόνος σας - χωρίς όριο χρόνου? Αν ναι, όχι μόνο θα έχετε την ικανοποιήση του στομάχου σας αλλά θα σας επιστραφούν και τα $45 της συμμετοχής σας!

4. Beau Jo’s Pizza, Colorado

Σας αρέσει η πίτσα? Έχετε κολλητό που να του αρέσει εξίσου? Αν κάποτε βρεθείτε στου Κολοράντο τα μέρη, δοκιμάστε την Μεγάλη Σικελική πίτσα με χάμπουργκερ, λουκάνικο και έξτρα παχιά ζύμη 40 εκατοστών! Αν τα καταφέρετε μαζί με τον κολλητό μέσα σε μία ώρα (χωρίς να ξερ@σετε), δεν πληρώνετε τίποτα ενω παίρνετε δώρο 2 t-shirts και βραβείο $100! Ποιός από τους δυο σας θα θελήσει να ξαναφάει πίτσα μετά από αυτή τη δοκιμασία, είναι μία άλλη ιστορία...

5. Big Pie in the Sky, Georgia

Ακόμη μία πιτσο-δοκιμασία, αυτή τη φορά από τη Τζόρτζια. Τελειώστε την ''Πίτσα του Σαρκοφάγου'' (απλά διαβάστε τί πράμα έχει πάνω: Pepperoni, Ground Beef, Italian Sausage, Ham και Bacon) μέσα σε μία ώρα με έναν ακόμη πιτσόφιλο και κερδίστε $200 και το όνομά σας τη λίστα των νικητών του μαγαζιού! Μοναδικοί κανόνες να μην απομακρυνθείτε από το τραπέζι αφού ξεκινήσετε τη δοκιμασία και φυσικά να αποφύγετε τον έμετο...

6. Gus and Paul’s, Massachusetts

Για τους λάτρεις των σάντουιτς και όχι μόνο! Μπορείτε να φάτε το μεγαλύτερο σάντουιτς με corned beef στον κόσμο??? Εκτός από 1.3 κιλά κονσερβοποιημένου κρέατος, το σαντουιτσόνι περιέχει ελβετικό τυρί, ντομάτες, μαρούλι, μουστάρδα, πίκλες, σαλάτα coleslaw και μπόλικες τηγανιτές πατάτες! Εφόσον κατορθώσετε να ολοκληρώσετε τον άθλο σε λιγότερο από μία ώρα ΧΩΡΙΣ ΒΟΗΘΕΙΑ, δεν θα πληρώσετε την ακριβή τιμή του - και θα τεστάρετε τα όριά σας!

7. West End Tavern, Colorado

Πολλές φορές εύχεστε να είχατε ατελείωτα αποθέματα από λαχταριστές φτερούγες κοτόπουλου?! Πηγαίνετε μία βόλτα να δείτε το μακρινό Κολοράντο και παράλληλα να εκπληρώσετε την ευχή σας! Στο συγκεκριμένο εστιατόριο μπορείτε να εκδηλώσετε την αγάπη σας στα chicken wings: τελειώστε όλα τα 50 τεμάχια σε 30 λεπτά και θα έχετε φάει δωρεάν! Επίσης θα πάρετε δώρο ένα μπλουζάκι και κουπόνι για 12 δωρεάν φτερούγες για την επόμενη επίσκεψή σας!

8. Fat Sandwich Company, Illinois

Δοκιμάστε να φάτε το φισκαρισμένο Big, Fat and Ugly σε χρόνο μικρότερο των 15 λεπτών για να μην πληρώσετε τίποτα! Το ''Μεγάλο, Παχύ και Άσχημο'' σάντουιτς περιέχει (διαβάστε χωρίς ανάσα) 4 cheeseburgers, διπλό φιλέτο χοιρινού και κοτόπουλου, γύρο, κοτόπουλο σχάρας, λουκάνικο, μπέικον, μοτσαρέλα, κοτομπουκιές 2 ειδών, τηγανητά μανιτάρια, καυτερές πιπεριές jalapeno, κομματάκια πίτσας, δαχτυλίδια κρεμμυδιού, μίνι πιροσκί (!), πατάτες, αμερικάνικο τυρί, μαγιονέζα και κέτσαπ! Ένα βήμα πιο κοντά στο έμφραγμα...

9. Lucille’s Café, Louisiana

Πάμε στης Λουσίλ για ένα μπέργκερ? Δεν μιλάμε για τα συνηθισμένα μπεργκερ που ξέρετε αλλά για το Bull Burger. Αποτελείται από δύο μπιφτεκάρες βοδινού, 4 φέτες τυρί, 4 φέτες μπέικον, μαρούλι, ντομάτες, κρεμμύδι, τουρσί, μουστάρδα, μαγιονέζα και τηγανητές πατάτες! Μπορείτε να το καταφέρετε σε ένα μισάωρο? Αν ναι, είναι εντελώς δωρεάν! Θα πάρετε ακόμη ένα t-shirt δώρο και η Λουσίλ θα βάλει τη φώτο της μούρης σας στον πίνακα του Ταύρου με τις υπόλοιπες επιτυχημένες προσπάθειες!

10. The Big Texan Steak Ranch, Texas

Πολλοί έχουν δοκιμάσει να φάνε το στέικ Texas King και πολλοί έχουν αποτύχει... Ένα επικίνδυνο εγχείρημα μόνο για τον υπέρτατο πεινάλα της παρέας... Ένα ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ ΜΕΓΑΛΟ (1.8 κιλά) αμερικάνικο μπριζολοειδές από κρέας αγελάδας που σερβίρεται με πατάτες, σαλάτα, φασόλια και κοκτέιλ γαρίδας! Οι υπέρμαχοι των δικαιωμάτων των ζώων στο Τέξας (βάλτε και τους χορτοφάγους μέσα) ωρύονται εξαιτίας του εδώ και 50 χρόνια που ισχύει η ''προσφορά''... Έτσι και καταφέρετε να αδειάσετε το πιάτο σας έχετε κερδίσει το δωρεάν φαγητό σας - και μία υπέρτατη εμπειρία! Διαφορετικά, θα πρέπει να ξηλωθείτε αρκετά επειδή το ''κοψίδι'' τούτο κοστίζει $72!

10 σχόλια:

stilitis είπε...

Θα βρώ και καμιά φώτο με κάτι πιτόγυρα που φτιάχνουν Κύπρο και βόρεια όπως έχω ακουστά..

Ανώνυμος είπε...

ypervoles twn amerikanwn

Dokimos είπε...

@stilitis: xexe, Daskale bale photos apo kypriako soublaki na xortasei to mati!!!
k ths Salonika den ein' katholou asxhma... :)

@anwnymos: nai, alla na tis dokimasoume ki emeis!!

Cybergoulion είπε...

Βάλε στο τέλος και φωτογραφία από μια νταμιτζάνα σόδα!

Dokimos είπε...

Ntamitzana soda? Mhpws ennoeis bareli mpyras??! pppppp

Manoliscus είπε...

Οικτίρετε τους αμερικάνους, που να πέσετε όμως στα χέρια καμιάς γιαγιάς με κατοχικό σύνδρομο, τον αδόξαστο θα σας βγάλει!

Dokimos είπε...

Manoliscus proswpika protimw na analabw thn proklhsh ''τσακίστε 1 κιλό παιδάκια'' se mish wra k as xerw oti den tha ta kataferw - k na stamathsw na oikthrw thn Amerikanikh ypoerbolh! H epistrofh sthn paradosh odhgei mhpws se afesh amartiwn, xexe???!

To katoxiko syndromo apantatai k se poly nearoteres hlikies, oxi mono se giagiades :)) Exw kati filarakia pou einai mpoliasmenoi me auto!

stilitis είπε...

Τέκνο μου ένα κιλό παϊδάκια δεν είναι τίποτα. Βάλε και το κόκκαλο που έχει το μεγαλύτερο βάρος. 1 κιλό το ξεπετάω στο δεκάλεπτο.

Όχι τώρα όμως είμαι σε νηστεία.

Clem Lumen είπε...

Τώρα το ότι αηδίασα είναι φυσιολογικο?
:P

Dokimos είπε...

@stilitis: Daskale 1 kg se 10'?! Anebazeis epikindyna ton phxh k tha thelw syntomws apodeixeis sthn praxh k oxi mono logia... Mpyres den epitrepontai gia synodeia, sto lew apo twra na to xereis!

@free spirit: xexe, ma fysika! an synithisoume se kati tetoia, xathikame! paei k h yperoxh poikilia ths ellhikhs kouzinas, paei k h areth ths egkrateias - leme twra... ppp