Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2007

Αχ, πειρασμός...

Μετά από αρκετή περίσκεψη αποφάσισα να κυλιστώ στη λάσπη του πειρασμού. Οι σοφοί άνδρες της εσπερίας λένε κράτα τον φίλο σου κοντά και τον εχθρό σου κοντύτερα… Να ξεκαθαρίσω ότι η κάθοδος αυτή ήταν διανοητική αφού ως γνωστόν η μόνιμη σωματική κατοικία μου είναι στο στύλο. Ας είμαστε συνεπείς στις δηλώσεις μας.

Η πολυετής αποχή μου από τέτοιου είδους σωματικές απολαύσεις συνέβαλλε στην παντελή μου άγνοια για τις νέες μορφές που έχει πάρει το ‘’κακό’’. Οι μορφές λοιπόν αυτές είναι πραγματικά θαυμάσιες στην όψη. Η ανατολικό-ευρωπαϊκή προέλευση τους έχει χαρίσει όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά που και μοναχούς ανασταίνουν ;) Απίθανα κορμιά που θα δώσουν, με το απαραίτητο αντίτιμο, στον κάθε ενδιαφερόμενο μια γεύση μουσουλμανικού παραδείσου (με τα μέλια τα γάλατα και τα άλλα…). Παρασύρομαι και περιγράφω πράγματα που οι περισσότεροι έχουν γευτεί αλλά συγχωρήστε με…

Στα ουσιώδη τώρα, αφού ξαναθυμηθήκαμε λίγο το κλίμα. Οι διαπιστώσεις μου λοιπόν για την πορεία του νεανικού πληθυσμού είναι κάπως δυσερμήνευτες. Αρχίζοντας ας πούμε ότι απλά σε αυτά τα ‘’διασκεδαστήρια’’ σχετικά δύσκολα βλέπεις άνθρωπο πάνω από τριάντα πέντε. Μα τι στην ευχή συμβαίνει…; Η απαισιόδοξη και πολύ διαδεδομένη άποψη λέει ότι οι πανέμορφες Ελληνίδες δεν το δίνουν εύκολα. Και πότε τό ΄διναν όμως. Οι Ελληνίδες έτσι ήταν, έτσι είναι και έτσι θάναι, που λέει και το τραγούδι. Αντίθετα ο Έλληνας εξυγχρονίζεται όσο εξυγχρονίζονται και τα θεάματα και απολαύσεις που του προσφέρονται. Δεν είναι εύκολο να πείσεις τον πιτσιρικά, που οι ορμόνες του βράζουν, να ρίξει χρόνο και χρήμα για μια καθημερινή κοπέλα όταν μπορεί να έχει αυτό ακριβώς που ζητάει την ίδια στιγμή, με ένα συγκεκριμένο ποσό, με παρτενέρ όπως τη ζητάει... Τα λεφτά άλλωστε δεν είναι εμπόδιο όταν το αποτέλεσμα είναι εγγυημένο.

Από εδώ ενισχύεται και η ιδέα της μοντέρνας γυναίκας-κυνηγού. Όταν ο άλλος έχει διεξόδους από την κατάσταση ΄΄λιγούρης-πειναλέος’’, πρέπει και συ να κουνήσεις το δαχτυλάκι σου για να τον προσελκύσεις.

Κατά τ’άλλα οι συγκεκριμένοι χώροι στην πλειοψηφία τους είναι καθαροί και αναδύουν ένα αέρα επαγγελματισμού, κάτι που ασφαλώς δεν περνά απαρατήρητο από κάποιον αμύητο…

Με λίγα λόγια ο ‘’πειρασμός’’ είναι όμορφος, λαμπερός και καμιά φορά συμφέρει γι’αυτό προσοχή.

5 σχόλια:

Blondie είπε...

Nai, alla po perissoteres ka8imerines kopeles, 8a einai "partener" opws les, MONO enos.. Enw oi kopeles pou anafereis? Ektos an den sas endiaferei telika..

stilitis είπε...

Δίκιο έχεις, η πλάστιγγα γέρνει. Αν όμως πραγματικά υπήρχε ζήτηση δε θα είχαν πολλαπλασιαστεί οι ''διασκεδάσεις'' και για το άλλο φύλο; Αν σε κατάλαβα καλά...

Blondie είπε...

Profanws 8a eixan pollaplasiastei.. Kai??? Gia poso 8a sunexize auto? 8elw na pw, oi ka8imerines kopeles pou 8eloun perissotero xrono kai xrima (diki sou ataka, min pareksigi8w! :P )den 8a sou prosferoun MONO diaskedash.. kai toulaxiston 8a tin prosferoun MONO se esena kai oxi se allous opws oi kopeles-peirasmos!!!!!!

stilitis είπε...

blondie φυσικά δεν τίθεται θέμα σύγκρισης. Οι ''πειρασμοί'' μπορούν να σου προσφέρουν μόνο ένα μέρος απο αυτά που θα εισπράξεις από μία σχέση. Αυτό που κάνουν όμως το κάνουν καλά. Εκεί ακριβώς εστίασα εγώ. Και ας μην γελιόμαστε, η σεξουαλική έλξη έχει τον πρώτο λόγο στο πλησίασμα του άλλου φύλου.

Dokimos είπε...

Daskale ntropi! Ti thema einai auto pou evales k diavazei k i kopela k tha parexigisei :-)