Τρίτη 27 Φεβρουαρίου 2007

Παιχνίδι

Μετά από τη διπλή πρόσκληση για συμμετοχή στο ΄Παιχνίδι των 5΄, οφείλω να απαντήσω.

1) Εξαιτίας του μοναστηριού όπου διαμένω για την περίοδο της 'δοκιμασίας' μου, δεν αφιερώνω ποτέ όσο χρόνο θα ήθελα στο μπλόγκ του δασκάλου μου Στηλίτη. Πέφτει πολύ διάβασμα με τη μελέτη των χειρόγραφων και τις προσευχές..
2) Ακούω πολλή ροκ μουσική και είμαι πεπεισμένος πως όποιος δεν γουστάρει έστω και λίγο τους Zeppelin, έχει πρόβλημα (!), τι να πω.. Δεν αναφέρομαι στο είδος της μουσικής, μόνο στους προαναφερθέντες μάστορες από την Αγγλία.
3) Μ΄αρέσει πολύ η μπύρα και το κρασί και θα ήθελα να φτιάξω κάποτε τα δικά μου. Πρέπει να πείσω το Στηλίτη μου φαίνεται να αγοράσουμε μια πλαγιά σε κανά βουνό εκεί στα μέρη του, μπας και βγάλουμε το νάμα του Κυρίου.
4) Έχω μανία με την τακτοποίηση, σε τέτοιο βαθμό που μετράω με χάρακα ώστε τα βιβλία μου να στοιχίζονται στην ίδια σειρά και τα κέρματα σε ομάδες με το ίδιο ύψος. Μη ρωτάτε για το ψυγείο, it's a whole new world! Καμιά φορά τρομάζω κι εγώ..
5) Απολαμβάνω να αράζω σπίτι, ειδικότερα παρουσία γυναικείας συντροφιάς. Πειρασμός που μάλλον θα μου στοιχίσει αν μαθευτεί στη μονή αλλά δεν νομίζω ο ηγούμενος να παίρνει χαμπάρι.
Δεν θέλω να σταματήσω το παιχνίδι αλλά δεν επισκέπτομαι συχνά άλλους για να τους δώσω την πρόσκληση. Δεχτείτε λοιπόν τις σοφές επιλογές του δασκάλου μου, τον οποίο και εμπιστεύομαι.

Ο Κύριος μεθ΄υμών,
Δόκιμος.

4 σχόλια:

stilitis είπε...

Αυτό με την πλαγιά μου αρέσει. Θα μπορούμε να στήσουμε και τους στύλους, όχι όπως τώρα στο δάσος που 'ρχεται ο καθένας να ξαλαφρώσει και μουχουν κανει το στύλο χέστρα...

thegypsy είπε...

Αυτό με την μονή είναι αστείο έτσι?
Καλημέρα:)

Dokimos είπε...

Agapite gypsy,asteio einai!Ok ti na kanoume, iparxoun k kapoioi pou mas thimizoun tin pragmatikotita! ;-) Dekto!
Kalimera k se sena.

Ανώνυμος είπε...

:)