Τρίτη, 29 Απριλίου 2008

Κάθε Πασχαλινό τραπέζι μια αποκάλυψη

Φέτος άλλαξα το μενού και από το κυρίαρχο αρνί πέρασα στο κατσίκι με μερικές πινελιές αρνιού γιατί υπάρχουν και οι περίεργοι. Οι μαγείρισσες ήταν άψογες και το τελείωμα της ''νηστείας'' γιορτάστηκε με θριαμβευτικό τρόπο. Πιο μαλακό μου φάνηκε το κρέας του ακόμα και όταν κρύωσε (σήμερα που το ξανάφαγα). Το συστήνω ανεπιφύλακτα. Κυκλοφορούν και κάτι φήμες οτι το κρέας του τράγου είναι πιο υγιεινό. Συν οτι είμαστε σίγουροι οτι είναι ελληνικό. Γεμάτα όλα τα κατσάβραχα της Ελλάδας.
Η πραγματική αποκάλυψη όμως ήταν ένα εκ των ορεκτικών. Μελιτζάνα γεμιστή τουρσί. Τέλειο. Θα ακολουθήσει αναλυτική συνταγή και φωτο. Όσοι γουστάρουν τα ξιδάτα αν δεν έχουν δοκιμάσει ακόμα πρέπει να το κάνουν.

1 σχόλιο:

Dokimos είπε...

Kali xwneyi Daskale! Foveri akougetai i melitzanokatastasi, elpizw na pires photo prin tin exafanisi tis...
Exw ki egw mia xarakthristiki photo, molis adeiasw anevazw..