Τετάρτη, 7 Μαρτίου 2007

Γρήγοροι ρυθμοί μπλα μπλα μπλα

Συνέχεια σε όποια κοινωνική ανάλυση και να κοιτάξεις όλοι βάζουν στο στόχο τους γρήγορους ρυθμούς. Το ‘’γρήγορα’’ δεν αρέσει καθόλου.
Σύμφωνοι. Το ‘’χαλαρά’’ είναι όμορφο και ξεκούραστο. Το γρήγορα όμως έχει και αυτό την ομορφιά του. Τώρα που το ξανασκέφτομαι το ‘’γρήγορα’’ είναι ωραίο όταν δεν υπάρχει κάποιος από πίσω με μαστίγιο. Δε λένε άλλωστε ότι όταν το χόμπι γίνεται δουλειά χάνει τη γοητεία του; Ε κάτι τέτοιο συμβαίνει και εδώ.
Είναι ωραία να τρως γρήγορα, να γκαζώνεις με το αυτοκίνητο, να σκίζεις τα δώρα σου και να μην περιμένεις να τα ξετυλίξεις.
Ας μην ξεχνάμε και το αθάνατο ελληνικό ρητό ‘’το γοργόν και χάριν έχει’’ όπως και το ‘’βουρ στον πατσά!’’(που περισσότερο όμως έχει την έννοια της ορμής).
Όμως γρήγορα=>ορμή=>νέοι και έτσι αρχίζουν οι παρεξηγήσεις.
Για να μην παρεξηγηθώ, υπάρχουν στιγμές που το ‘’αργά’’ προσφέρει μεγαλύτερη απόλαυση από το γρήγορα γι'αυτό και το προτιμούμε. Πρόσφατα λοιπόν άκουσα από μία… πριν καν γίνει ο,τιδήποτε να μου λέει ‘’α, νέος είσαι (Σ.τ.Σ. έχω σπάσει το χωροχρονικό συνεχές, φαίνομαι νέος αλλά στην πραγματικότητα είμαι σοφός γέροντας στυλίτης) οπότε θα κάνεις σεξ σαν κουνέλι μπαπ-μπαπ-μπαπ’’ :p. Η όλη κουβέντα γινόταν στα πλαίσια χαβαλέ οπότε πέταξα μια εξυπνάδα, χαμογέλασα και συνέχισα επί το έργον μου. (Αυτή την παρομοίωση με τα κουνέλια πρώτη φορά την άκουσα, αλήθεια είναι τόσο βολικές οι κουνέλες?)
Εντάξει η συνδιαλεγόμενη μου μπορεί να έχει τεράστιο παρελθόν στο συγκεκριμένο θέμα και κάτι πρέπει να ξέρει αλλά … νομίζει δηλαδή ότι οι μεγαλύτεροι σε ηλικία το θέλουν και αργούν…;
To συμπέρασμα είναι ότι το παρεξηγημένο ‘’γρήγορα’’ εκτός από χάριν είναι και απολαυστικό όπως και το αργά σε κάποιες περιπτώσεις ;)
Κάτω τα χέρια από το ‘’γρήγορα’’!

Σ.τ.Σ.= Σημείωμα του Στυλίτη

3 σχόλια:

mafalda είπε...

Εσύ κάτι θες να πεις, αλλά δεν το 'πιασα ακριβώς..

Α, και για να μην ξεχάσω! Γυναίκες που κατηγοριοποιούν τις αντρικές επιδόσεις βάσει ηλικίας ή χρώματος μαλλιού ή δεν ξέρω και εγώ τι άλλο, είναι προφανές πως αντλούν τις εμπειρίες τους από ανάγνωση cosmopolitan, diva και άλλων συναφών. Το ποιο πιθανό αν της κάνεις μια ερώτηση πάνω στη δήλωση της να απαντήσει (α) ή (β) ή (γ) ή(δ)!
(Το αυτό ισχύει και για τους αντίστοιχους άντρες, μόνο που αυτοί διαβάζουν playboy, maxim κλπ)

Dokimos είπε...

Daskale poli xairomai gia tis sizitiseis sou tora teleutaia...ante k eis anwtera!

stilitis είπε...

@ mafalda
Άβυσσος η ψυχή του ανθρώπου... έχεις δίκιο αν και έχουν αρχίσει να ξεπερνιούνται τέτοια περιοδικά, θα μου πεις όμως, γιατί τότε ξεπετιούνται σαν τα μανιτάρια?

@ dokimos
;)