Παρασκευή 20 Απριλίου 2007

Προεκλογικός χαβαλές

Tις προάλλες είχα μια κουβέντα με έναν πιστό και θυμηθήκαμε προεκλογικές χαβαλο-υποσχέσεις.
Θερώ κορυφαία στιγμή του ''αθλήματος'' την υπόσχεση της Μπακογιάννη όταν έβαζε υποψηφιότητα για δήμαρχος οτι θα γκρεμίσει πολυκατοικίες από μια πυκνοκατοικημένη περιοχή -νομίζω Κυψέλη ή Πατήσια- , στη θέση τους θα φτιάξει μεγάλο πάρκο και στους ιδιοκτήτες θα δώσει αντιπαροχή διαμερίσματα σε πολυκατοικίες που θα χτιστούν στο παλιό αεροδρόμιο... Παρεπιπτώντος η περιοχή του παλιού αεροδρομίου δεν ανήκει στο δήμο Αθηναίων (ναι το βρήκα αυτό ήταν το πρόβλημα).
Ακολουθεί το άλλο κορυφαίο που ακούστηκε από την υποψήφια του ΠΑΣΟΚ στη Θεσσαλονίκη, η Αράπογλου δεν ήταν; Τεσπα αυτή είπε ΤΟ απίθανο. Αν έβγαινε, έδωσε το λόγο της οτι θα έπαιρνε σε κάθε πολίτη ένα λαπτοπ!!!! Επίσης οτι με δική της πρωτοβουλία θα μείωνε τους λογαριασμούς γιατί θα καταργούσε τα δημοτικά τέλη!!!
Δε θυμάμαι ποιός είχε υποσχεθεί οτι θα έκανε το πρώην αεροδρόμιο πίστα για φόρμουλα ένα, μάλλον ήταν πολλοί.
Βέβαια υπάρχει και ένα καλό σε όλα αυτά. Επιτέλους ξεφύγαμε από τα ''επαναστατικά'' -αναδιανομή του πλούτου κτλ. Ήρθε η εποχή του γέλιου!
Α και οι εκλογές πλησιάζουν, γουστάρω!!!!!

3 σχόλια:

Dokimos είπε...

Daskale me xafniazeis!Xexnas ta apisteuta pou exoun akoustei apo mikrotera kommata, opws na koimomaste xwris kleidaries afou oloi oi xenoi tha exoun fygei, gynaikes apo cabaret(anti gia laptop)se olous,k alla synafi!Xavales einai o kaliteros titlos pantws!

stilitis είπε...

Τέκνο μου αν έλεγα ΄΄ακούστε τι είπε πχ ο Λεβέντης και ο Βεργής'' θα μου λέγατε σιγά τι μας λες τώρα. Βλέπεις όμως οτι και οι άλλοι οι ''σοβαροί'' δεν κολώνουν να πετάξουν κάθε καραγκιοζιλίκι για να κάνουν εντύπωση.

Έριξες όμως καλή ιδέα, να κάνουμε ένα τοπ-10 με χαβαλεδο-υποσχέσεις με όλους τους πολιτευτές συμμετέχοντες. Μάζευε υλικό!!

ion είπε...

Αν υποσχεθούν οτι θα ταίζουν νάιλον στα περιστέρια, ωστε να κουτσουλάν συσκευασμένα και να μη λερώνουν τα αυτοκίνητα, θα τους ψηφίσω...