Πέμπτη 1 Μαΐου 2008

Amorphis/Poisonblack στο Gagarin 20-4-08

Ας αρχίσουμε με σειρά εμφανίσεως.
Τους Poisonblack τους αγνοούσα. Κάτι είχε πάρει το αυτί μου για γκοθοκατάσταση αλλά μάλλον έσφαλλε. Το στυλ τους έφερνε κάτι προς ΗΙΜ. Ποζεριλίκι και άγιος ο Θεός όπως σοφά ανέφερε θαμώνας. Τραγουδιστής και αρχικιθαρίστας Ville Laihiala των Sentenced. Στην προσπάθεια και αυτός. Οι ίδιοι επανέλαβαν πολλές φορές οτι θα επιστρέψουν καθώς ενθουσιάστηκαν με το κοινό. Καθένας με τα γούστα του. Ξεπέρασαν την ώρα στη σκηνή. Αυτό είναι καλό γενίκα αλλά στη συγκεκριμένη κακό όταν πρέπει νασαι φράσκος για αυτό που θα ακολουθήσει.
Πάρτε και μια καλή τους σολοστιγμή.








Ας μπούμε τώρα στο κυρίως θέμα

Amorphis

Τι καταπληκτικός τραγουδιστής είναι ο Tomi Joutsen; Ρέστα στα death φωνητικά. Ψηλές, χαμηλές, εναλλαγές, όλα ταχει αυτό το παιδί.
Η μπάντα δεν άφησε κανένα παραπονεμένο. Και tales είχε το μενού και elegy και tuonela και φυσικά πολλά από το τελευταίο αριστούργημα Silent Waters.
Riff ατελείωτα και ακούραστα φωνητικά. Φάνηκε και από την ανταπόκριση του κοινού ειδικά στον εξώστη του Gagarin... Πρέπει να τους ξαναδούμε. Μία ώρα + κράτησε το σόου για το οποίο μάλλον λίγα ήταν τα 32 ευρώ που μας κόστισε. Αλλά φαίνεται ο Έλληνας γουστάρει περισσότερο να δίνει ογδοντάρια για να ακούει γερο-αρπαχτές με αναμμένους αναπτήρες...
Το κατάστημα διαθέτει φώτο αλλά από τα βίντεο δε ακούγονται και πολλά αλλά τα βάζω.









1 σχόλιο:

Dokimos είπε...

To polyanamenomeno post efthase epitelous..prwtomagiatiko kiolas, na paei kala kai o minas..;}
H synaulia foveri, proswpika de eixa k kairo na paw opote mou ekatse ayoga! Ean to support group itan k ligo sxetikotero, ola tha itan teleia..Gia tous Amorphis de mporw na pw kati, peran tou oti oi typoi ESPEIRAN sto diava tous...mono mia writsa omws???! Poios na xortasei...

Ps: Ekei ston exwsti poly fasaria kanoune pantws!! ;) Wraies stigmes!