Τετάρτη 16 Μαΐου 2007

You're in the army now

Προσφάτως στρατεύθηκε το αίμα μου και μιας και ιδία πείρα δεν υπάρχει (αναβολή λόγω πνευματικών αναζητήσεων) κατέληξα σε κάποια συμπεράσματα.

Βασικά όλες μου οι υποψίες επαληθεύτηκαν. Κατασκήνωση με πειθαρχία για να μη γίνουμε εντελώς κόκκινο φωτάκι και κάμποσοι πιτσιρικάδες ''ανώτεροι'' που βρίσκουν ευκαιρία να βγάλουν κανά κόμπλεξ. Στην ουσία στο στρατό οι φαντάροι θητείας αποτελούν το χαμηλόμισθο εργατικό δυναμικό που αναλαμάνει τη συντήρηση.
Αναλαμβάνει το κράτος να ταΐσει και να στεγάσει τους εργάτες και οι εργάτες να πλένουν να καθαρίζουν και ότι άλλο χρειαστεί... Στο χρόνο που περισσεύει βέβαια οι εργάτες υποχρεώνονται να περπατάνε σε παράταξη γύρω γύρω το στρατόπεδο, κάτι που οι επικεφαλής ονομάζουν ''πορεία''...
Κυκλοφορούν φήμες οτι γίνεται εκπαίδευση στη χρήση οπλικών συστημάτων αλλά το αίμα μου δεν έχει φτάσει σ αυτό το επίπεδο ακόμα...

Τώρα που το σκέφτομαι ο στρατός σήμερα στην Ελλάδα (φαντάζομαι και όξω) είναι σοβιετικού τύπου. Αν είναι έτσι κάποια στιγμή θα έχει και η θητεία το τέλος των ''συντρόφων''- θα αποφασίσουμε να δεχτούμε το αυτονόητο, ότι η θητεία κάνει κακό στα εγκεφαλικά κύτταρα.

5 σχόλια:

Dokimos είπε...

Symfwnw k epauxanw!Giati dld na min ginei ethelontiki i thiteia k na sintireitai parallila k mia dynami ethelontiki,opws se polles dytikes xwres?Mipws ftiaxnoume tin ethniki mas syneidisi sto strato i mipws oloi osoi exoun ipiretisei mporoun me sigouria na yperaspistoun tin patrida?Min geliomaste kiolas dld...

stilitis είπε...

Ναι εθνική συνείδηση θα φτιάξουμε μόνο αν πλύνουμε τουαλέτες...

Gutenberg είπε...

Δόκιμε (έφεδρε αξιωματικέ ή απλώς μοναχέ;) και Στηλίτη, όπως λέει και η ιστορική ατάκα της ορίτζιναλ Λούφας και Παραλλαγής: "Εις τον στρατόν Καραμάνο δεν γίνονται διακρίσεις. Και επιστήμων να είσαι, σκατά θα καθαρίζεις. Αυτό είναι το νόημα της στρατιωτικής θητείας, απανταχού και εις όλον τον κόσμον".

Dokimos είπε...

Pes ta aderfe Goutemvergie k nomizame oti eimaste monoi!H prwti tainia pantws einai axeperasti, ti ta thelane k vgalane no2 k omonimi seira!ts ts ts!

Brewtus_Tripelius είπε...

Στρατό πάνε μόνον τα βύσματα και οι μ@λ@κες. Σας το λέω εγώ που πήγα.