Σάββατο 22 Δεκεμβρίου 2007

Γκρουπ ηλικιωμένων



Το πραγματικά αδιανόητο με τα πούλμαν φορτωμένα φανατισμένες ηλικιωμένες και περίεργα γεροντάκια που έδωσαν το παρόν στην Ευελπίδων για να δηλώσουν τη στήριξη τους στον παιδεραστή παπά και να γιουχάρουν όλους τους υπόλοιπους, δυστυχώς δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει. Όποια κουλή ιδέα προβληθεί κατάλληλα είναι σίγουρο οτι θα βρει υποστηρικτές στο συγκεκριμένο κοινό. Μάλιστα τα τελευταία χρόνια έχει αρχίσει αυτό το φαινόμενο να δουλεύει και αντίστροφα.
Προϊόντα ακόμα και πολιτικές ιδέες για να έχουν επιτυχία πρέπει να καλύπτουν απαραίτητα και την ηλικιακή ομάδα 70+. Ολόκληρα κόμματα έχει η σημερινή βουλή που χρωστούν την ύπαρξη τους σε αυτό το κοινό.
Η τηλεόραση το έχει πιάσει πολύ νωρίτερα. Τα δελτία ειδήσεων σε λίγα χρόνια θα μεταδίδουν νέα μόνο για τις συντάξεις και κουτσομπολιά. Στις δε πρωινές εκπομπές είναι ολοφάνερο οτι νεώτερους τηλεθεατές ούτε έχουν ούτε θέλουν να αποκτήσουν.
Όλα τα γκάλοπ με το μικρόφωνο στο χέρι, γίνονται έξω από τη λαχαναγορά σε γεροντάκια και γριούλες που σκοτώνουν το χρόνο τους. Οι κάμερες αποφεύγουν τους υπόλοιπους σαν τον εξαποδώ το λιβάνι.
Τί στην ευχή γίνεται με τον πληθυσμό αυτής της χώρας;

1 σχόλιο:

bidibis είπε...

Κρίμα που δεν έχουμε στην Ελλάδα cool γέρους σαν κι αυτούς