Τετάρτη, 9 Ιανουαρίου 2008

100 χρόνια ΠΑΟ ή cosmote;Ο Παναθηναϊκός κλείνει εκατό χρόνια αθλητικής ιστορίας και με την ευκαιρία των εορτασμών η ανεκδιήγητη διοίκηση του έπρεπε να βγάλει και μια επετειακή εμφάνιση. Μια εμφάνιση που θα κρατηθεί από κάθε φίλαθλο ή οπαδό συλλέκτη που θα θέλει μετά από χρόνια να δείχνει τη φανέλα στα παιδιά του και να λέει ήμουν και γω εκεί.
Συναίσθημα λοιπόν ε; Ωραία ευκαιρία για ανέξοδη κονόμα σκέφτηκε το τσούρμο αποτυχημένων πρώην μάνατζερ που θέλουν να πουλήσουν παναθηναϊκή μούρη. Επειδή όμως είναι και ολίγον άσχετοι με τα του αθλητισμού, πήραν γνώμες από διαφημιστές. Οι γνώστες όμως τους είπαν να βγάλουν μια φανέλα, άφησαν όμως στην άκρη τι φανέλα θαναι αυτή. Επειδή λοιπόν οι κουμπούρες είχαν να τρέξουν και σένα cannonball με τις φεράρι, έδωσαν μια παραγγελία στο μόδιστρο για μια απτα ίδια μόνο στο πιο ρετρό. Προέκυψε λοιπόν άλλη μια κοσμοτέ μπλούζα που αποτιμάται 65 ευρώ.
Οι χορηγοί υπήρχαν, υπάρχουν και Θεού θέλοντος θα υπάρχουν γιατί διαφορετικά θα μπει λουκέτο. Πώς νομίζεις όμως οτι θα ανεβάσεις την αξία του συναισθηματικά φορτισμένου προϊόντος σου όταν του ξεφτιλίζεις τα σύμβολα; Πόσο τραγικό φάνηκε όταν στην φανέλα που δώρησαν στον μεγαλύτερο εν ζωή παλαίμαχο φαινόταν σε πρώτο πλάνο το κοσμοτέ και όχι το τριφύλλι; Πολύ καλά τα γράφει ο X-RAY. Αν θέλουν να βγάλουν τα λεφτά τους ας καθιερώσουν μια φανέλα που θα φορούν οι ποδοσφαιριστές κατα τη διάρκεια των επισήμων αγώνων και θα πωλείται φθηνότερα -αφού έχει πληρώσει και ο χορηγός- και μια άλλη πραγματικά επετειακή για να κρατηθούν και τα προσχήματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: