Πέμπτη 3 Ιανουαρίου 2008

Τα νέα μπυρο-αποκτήματα του στύλου

Καλή χρονιά σε όλο το ποίμνιο, τους εκατομμύρια αναγνώστες της στήλης καθώς και σε όλους τους ανώνυμους υποστηρικτές του πάνσοφου, ακριβοδίκαιου και φιλάνθρωπου δάσκαλου Στηλίτη.. Άρτι αφιχθείς από κοπιώδη ιεραποστολική εργασία εις τη Λόνδρα, όπου και παρευρέθηκα σε διάφορους ναούς της αμαρτίας για την καταπολέμηση του Κακού, κάνω την αρχή για να πάει καλά η χρονιά με...μπύρες! Ιδού μία φωτογραφία με μερικά από τα νέα αποκτήματα του Δόκιμου, έτοιμα προς δοκιμή, η οποία θα ξεκινήσει λίαν συντόμως! Ξεκινώντας από τα αριστερά προς τα δεξιά, βλέπουμε μία 'κλασική' Trappistes Rochefort 6, μία Orval με το χαρακτηριστικό μπουκαλάκι τύπου 'Εψα Λεμονάδα', μία Grottenbier Brune, μία Chimay Tripel, μία σχετικά σπάνια δεσποινίδα, τη Gulden Draak (ή Golden Dragon αν προτιμάτε) και μία St. Feuillien Brune. Εν αναμονεί της πρώτης δοκιμής για περισσότερες λεπτομέρειες λοιπόν, σας αφήνω με ευχές γαλήνης και υγείας,

ο Κύριος μεθ΄υμών,
Δόκιμος

3 σχόλια:

stilitis είπε...

Όταν λες ναούς της αμαρτίας τί εννοείς τέκνο μου; Δεν νομίζω να παρέκκλινες; Γιατί οι καιροί είναι πονηροί για έναν δόκιμο... την επόμενη φορά να περιμένεις τη συνοδεία μου!
Περιμένω λεπτομέρειες για την έψα.

Dokimos είπε...

Kalws se vrika Daskale! Oi amartwloi naoi ou dynantai na klonisoun ti dynami tis pistis mou! Exeis frontisei na me ekpaideuseis kala..
Mallon tha perimeneis ligo gia tin Orval pou sou gyalise, epeidi exw piei prwti ti Chimay ;-)

stilitis είπε...

Τέκνο μου με τις υπόλοιπες εκτός της chimay τι έγινε; Τις παλαιώνεις; Περιμένουμε...